reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja dzisiaj podjechalam do jednego fajnego lumpka w moim mieście, w sobote mieli dostawę towaru, wyczailam dla mojego Synusia beżowe i granatowe, wyglądające jak nowe rajstopki na zimę, 2 zimowe czapeczki, jedna pomaranczowa w małpkę, druga w paseczki brązowe, nowy z metką komplet skarpetek 3-pak w odcieniach oliwki, zieleni i moro i cudny błekitno - niebieski sweterek na polarze z kapturem Next. Za wszystko zapłaciłam 25zł :tak:

Zobacz załącznik 274662

To się opłaca ;-)
ja jeszcze nie raz zwiedzę nasz ciucholand :-)

reklama
ja po ciucholandach nie mam czasu biegać ale na allegro wygrałam wczoraj aukcję za 8zł nowe 1177763506.jpeg
pencil.png

KEY piekne :)
Wiecie co, same rajstopki kurcze w Realu kosztują 13zł sztuka, a taki sweterek, jak w rzucilam, to w C&A kosztuje 35zl, a w H&M 69zl :eek: fakt, ze na troche ciuszków nowych sie skusilam w sklepach, czy na allegro, ale decydowana wiekszośc mam z ciucholandii w idealnym stanie. także warto :tak:

nom kurde fajne wyszperałas, bardzo sie oplaca

a kiedy zdecydujesz sie na zakup? bo chyba jeszcze za wczesnie?

co do krzesełka to faktycznie sie zagalopowałam

Łóżeczko planuję dopiero początek grudnia kupić :) ale ten sprzedawca ma w stałej sprzedaży pościele i materace więc liczę że jeszcze będzie taka promocja;)

reklama
Do góry