reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Raczej za sztuke:) Ciuchy na wage sa zazwyczaj ok. 50/60 zl za kg. Ja teraz mam wiecej czasu i zachodze czesto do second handow ale poki nie znam plci to ciezko mi cos kupic.. bo ciuszki sa glownie rozowe lub niebieskie:-D Wydaje mi sie ze tez czasami trzeba dobrze poszperac bo wiekszosc ubranek jest zmechacona lub poplamiona ale i tak uwazam ze mozna sie tam naprawde tanio obkupic:)

reklama
Ja dzisiaj na ciuchu kupiłam śpiochy z misiami i pajacyka za 1zł/szt :) noralnie nic nie ubrudzone, nie zmechacone ani zuzyte

Ja już na allegro nie zamawiam, takie rzeczy będę na ciuchach kupować, bo nie muszę za przesyłkę płacić, he
A poza tym czasem są naprawdę również supertanie rzeczy jak te dwie :-)

Ja nie za bardzo mam czas na łażenie po ciucholandach, więc raczej w wolnym czasie zaglądam na allegro, mimo że to nieco drożej wychodzi - właśnie wczoraj upolowałam dwa piękne zimowe kombinezoniki, jeden nieprzemakalny, a drugi kudłato-puchaty, więc mam te rzeczy już z głowy :-)

;-)na allegro czasem można wyrwać niezłe rzeczy za bardzo małą kasę :tak:

ja np wylicytowałam sterylizator elektroniczny TT za 53 zł i był kilka razy używany, jeszcze na gwarancji :tak: a normalnie szkoda mi było 200 zł na nowy ;-)

dziewczyny a może mi któraś coś doradzić na temat laktatora? Mam zamiar używać rzadko , bo w sumie jak będę w szkole wiec 2 weekendy do tego jakieś wyjazdy na egzaminy etc. więc ręczny ale nie wiem jaka firma i co do tego i czy kupować odrazu pojemniki do pokarmu czy coś innego wystarczy. Myślałam nad avent isis ale te różne akcesoria wychodzą drogo więc proszę o rady doświadczone mamuśki;)

reklama
Ja dzisiaj podjechalam do jednego fajnego lumpka w moim mieście, w sobote mieli dostawę towaru, wyczailam dla mojego Synusia beżowe i granatowe, wyglądające jak nowe rajstopki na zimę, 2 zimowe czapeczki, jedna pomaranczowa w małpkę, druga w paseczki brązowe, nowy z metką komplet skarpetek 3-pak w odcieniach oliwki, zieleni i moro i cudny błekitno - niebieski sweterek na polarze z kapturem Next. Za wszystko zapłaciłam 25zł :tak:

4.jpg

Do góry