Raczej za sztuke Ciuchy na wage sa zazwyczaj ok. 50/60 zl za kg. Ja teraz mam wiecej czasu i zachodze czesto do second handow ale poki nie znam plci to ciezko mi cos kupic.. bo ciuszki sa glownie rozowe lub niebieskie Wydaje mi sie ze tez czasami trzeba dobrze poszperac bo wiekszosc ubranek jest zmechacona lub poplamiona ale i tak uwazam ze mozna sie tam naprawde tanio obkupic
reklama
ariska
Fanka BB :)
Łóżeczko RADEK + materac + Pościel 8 części (1188410095) - Aukcje internetowe Allegro ja chyba coś takiego kupię
A na krzesełka do karmienia to mamy chyba jeszcze czas nie?
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Łóżeczko RADEK + materac + Pościel 8 części (1188410095) - Aukcje internetowe Allegro ja chyba coś takiego kupię
Pewnie, bierz to łóżeczko bo to super okazja jest :-)
Jeszcze taka cena z materacem i pościelą to się naprawdę opłaca
A tu mój dzisiejszy zakup - zapłaciłam razem 9 zł na ciuchach
te za 5 zł
i te za 4 zł
fajne prawda?
ariska
C
claudia4you
Gość
Ja już na allegro nie zamawiam, takie rzeczy będę na ciuchach kupować, bo nie muszę za przesyłkę płacić, he
A poza tym czasem są naprawdę również supertanie rzeczy jak te dwie :-)
A poza tym czasem są naprawdę również supertanie rzeczy jak te dwie :-)
giovannessa
Ja nie za bardzo mam czas na łażenie po ciucholandach, więc raczej w wolnym czasie zaglądam na allegro, mimo że to nieco drożej wychodzi - właśnie wczoraj upolowałam dwa piękne zimowe kombinezoniki, jeden nieprzemakalny, a drugi kudłato-puchaty, więc mam te rzeczy już z głowy :-)
;-)na allegro czasem można wyrwać niezłe rzeczy za bardzo małą kasę
ja np wylicytowałam sterylizator elektroniczny TT za 53 zł i był kilka razy używany, jeszcze na gwarancji a normalnie szkoda mi było 200 zł na nowy ;-)
ja np wylicytowałam sterylizator elektroniczny TT za 53 zł i był kilka razy używany, jeszcze na gwarancji a normalnie szkoda mi było 200 zł na nowy ;-)
ariska
dziewczyny a może mi któraś coś doradzić na temat laktatora? Mam zamiar używać rzadko , bo w sumie jak będę w szkole wiec 2 weekendy do tego jakieś wyjazdy na egzaminy etc. więc ręczny ale nie wiem jaka firma i co do tego i czy kupować odrazu pojemniki do pokarmu czy coś innego wystarczy. Myślałam nad avent isis ale te różne akcesoria wychodzą drogo więc proszę o rady doświadczone mamuśki
reklama
caffem79
Początkująca w BB
Ja dzisiaj podjechalam do jednego fajnego lumpka w moim mieście, w sobote mieli dostawę towaru, wyczailam dla mojego Synusia beżowe i granatowe, wyglądające jak nowe rajstopki na zimę, 2 zimowe czapeczki, jedna pomaranczowa w małpkę, druga w paseczki brązowe, nowy z metką komplet skarpetek 3-pak w odcieniach oliwki, zieleni i moro i cudny błekitno - niebieski sweterek na polarze z kapturem Next. Za wszystko zapłaciłam 25zł