reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
w sumie dlatego kupiłam bo cena atrakcyjna :-)
zresztą w ogóle ceny w Pepko super :-)
jeszcze dodam, że dziś doszły mi naklejki, które zamówiłam na ścianę od tego sprzedawcy, jeśli ktoś nie może się zdecydować na to, jak urządzić pokoik, polecam z czystym sumieniem:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=1777445
krowa nr 89 i żółwiki nr 21-24 wymiatają :-)
ja kupiłam krowę 30 cm a resztę różne naklejki 15 i 10 cm i z przesyłką wyszło mi niecałe 50zł więc myślę ża warto. w weekend mąz będzie malować trawkę na ścianie i naklejać to może fotki się uda zrobić :-)

Ostatnia edycja:
ja te grubsze rzeczy typu dzinsy, bluzki i bluzy prałam najpierw w takim pół na pół by sie pozbyć tego zapachu (nie wszystkie maja taki ostry) a potem w dzidziusiowym (Jelp) i oczywiście prasowanie.
słodziuchny ten kombinezon:)
kurczaki, ja się ciągle waham co do tych naklejek;/

claudia a mi właśnie lovelli zapach się nie spodobał:D bo miałam o koleżanki trochę dla mnie dzidziuś najlepszy a teraz tylko w orzechach piorę i mam gwarancję zero chemii :)

Ja się zdecydowałam na ten proszek bo jest w Biedronce a my głównie tam kupujemy

i dużo znajomych go używa..
jeżeli michaśkowi nic po nim nie będzie to przy nim zostanę

reklama
Do góry