reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
super te lezaczki tylko klaudoos twoj chyba moze byc od narodzin (calkowiecie sie rozkłada) a twoj farbka tez od narodzin i tez całkowicie sie rozkłada?? tez sie za bardzo na tych lezaczkach nie znam jeszcze....

super te lezaczki tylko klaudoos twoj chyba moze byc od narodzin (calkowiecie sie rozkłada) a twoj farbka tez od narodzin i tez całkowicie sie rozkłada?? tez sie za bardzo na tych lezaczkach nie znam jeszcze....
nasz jest od narodzin do 2r..z chyba albo do 3. kolezanka miala taki pozyczony USPOKAJAJĄCY LEŻACZEK+ZABAWKI M7344 FISHER-PRICE (1370762663) - Aukcje internetowe Allegro ale mimo ze jej maly skonzcyl 2mies oddala go kolezanca bo wypadal z niego, byl taki w pionie jakby.. wazne jest ze pupcia byla gleboko i niemowle bardziej plasko.. u mnie wiele osob przetestowalo ten co my chcemy i jestesmy zdecydowanie dokladnie na ten model, (bo sa wersje tansze) bo ten model ma ruchomy paląk - odsuwany i bez problemu mozna malenstwo wlozyc i wyciagnac!!

A ja dostałam dziś kolejną paczkę do teściowej:-D Się rozbrykała:-)

Apropos miśków, to był w niej pachnący miś, którego wkłada się na minutę do mikrofali i podgrzewa. A on wtedy grzeje łóżeczko/brzuszek dziecka i pachnie. Zdziwiło mnie, że można coś takiego dawać noworodkowi, ale teściowa ma to już sprawdzone;-)

Ostatnio poruszałyście też temat termometrów. Jaś dostał dziś od babci taki zestaw. Termometr w smoczku, pod paszkę i do wanienki.

Załączniki

• DSCI0233.JPG
    DSCI0233.JPG
    36,7 KB · Wyświetleń: 55
Mój jest od narodzin do chyba 9kg, nie rozkłada się całkowicie, ma tylko wyciągane wkładki dla noworodka. Kupiłam go z tego względu, że sam się buja, posiada odgłos bicia serca matki i takie tam.... Potem zamierzam go sprzedać i kupić dokładnie taki jaki dostanie Szymonek klaudoos od dziadków, bo wydaje się praktyczniejszy i na dłużej starczy. A ten mój to bardziej taki do pół roku jest.... :)

reklama
Do góry