martusia29
Fanka BB :)
tonia-cudeńko dla małej księżniczki
farbka-to jest to co tygryski lubią najbardziej
farbka-to jest to co tygryski lubią najbardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warto kupić kilka rzeczy w roz. 56, myślę że najlepsze są pajacyki i body. ja mam po 6 sztuk z tego rozmiaru. Z roz 62 mam po 10 szt. do tego skarpetki, łapki niedrapki-2pary, czapki bawełniane 2szt. Do tego rzeczy tzw wyjściowe wedle uznania, ja czekam na córę więc mam sukienusie, rajstopki, sweterki itd, zwariowałam z lekka na tym punkcie. trzeba tez zaopatrzyć się w kombinezon, grubą czapkę. a potem to już napewno na bierząco bedziesz kupować co trzeba, napewno coś dzidzia w prezencie dostanie też.Tonia przesliczna ta kolyska:-)
Ja Ciagle ostatnio zagladam na allegro, po sklepach za rzeczami dla dzieciatka.
Poki co mam tylko dwie pary spodni, jedna cieplejsza bluzo-kurtke, jedne body i jedne spiochy
Jestem zakrecona w tych zakupach bo nie wiem na czym sie skupic, ile tego kupic,jakie rozmiary... Prosze moze pomozecie? Macie zapewne jakas rozpiske zrobiona na "start", moze ktos bedzie tak dobry i mi przesle.....
W niektórych szpitalach nie pozwalają ubierać body, dopóki nie odpadnie pępek. U mnie też tak jest, do wyjścia trzeba mieć koszulkę i kaftanik.Dziewczyny a ja mam takie pytanko bo na SR dostalismy liste co zabrac ze soba do szpitala dla maluszka i tam jest napisane zeby wziac 3 pary spiochow i 3 pary kaftanikow. Nic nie mowili o tym zeby brac body.. I teraz sie zastanawiam bo ja mam glownie body kupione i myslalam ze na to pajacyka zaloze. Myslicie ze lepiej jest spiochy i kaftanik?
Dziewczyny a ja mam takie pytanko bo na SR dostalismy liste co zabrac ze soba do szpitala dla maluszka i tam jest napisane zeby wziac 3 pary spiochow i 3 pary kaftanikow. Nic nie mowili o tym zeby brac body.. I teraz sie zastanawiam bo ja mam glownie body kupione i myslalam ze na to pajacyka zaloze. Myslicie ze lepiej jest spiochy i kaftanik?