reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja mam taki, ze nie daje się filtrów na wymianę tylko się płucze pod wodą :-) i już czysty

No nie będę jeszcze za filtry dodatkowo płacić....w życiu
do tamtego się wkłada troszeczkę waty, aby się nie zapchał

reklama
dziewczynki kategorycznie odradzam Wam gruszki. Fifi miał 6 tygodni jak złapał go katarek i my tą gruszką (niby taka idealnie dostosowana i bezpieczna dla dzieci) poraniliśmy mu nosek, aż krew się pojawiła. :szok::szok:

dopiero doktorka poleciła nam fridę właśnie i z niej byłam bardzo zadowolona. Co prawda synio straszliwie jej nie cierpiał i okropnie się wydzierał przy użyciu ale wiedziałam, że krzywdy mu nie zrobię, a nosek był oczyszczony jak trzeba.

Jak wszyscy sie chwalą to czemu ja sie nie pochwalę xd
no to kobitki my już kupiliśmy^^
Mega paka WYPRAWKA dla dziewczynki 56-62 (1300353368) - Aukcje internetowe Allegro
Mega WYPRAWKA dla CÓRCI 0-12m (103szt.)+gratis (1293931142) - Aukcje internetowe Allegro
a pod koniec miesiąca bierzemy łóżeczko]
Zestaw Żyrafka - łóżeczko+materac+posciel 17el (1291677954) - Aukcje internetowe Allegro
a>

Ribi ja juz mam to łózeczko SafariKlupś tylko nie z żyrafką ale z misiem:-)
Jest juz nawet rozłożone, tylko materacyk jest położony nadal w folii bo po co ma kurz zbierac.

Wygląda naprawe bardzo ładnie, takie inne, nie zwyczajne...:-) Moje ma kolor tekowy i fronty z dodatkiem ecri no i miś. Nie chcialam tego z żyrafką bo nie pasowaloby mi kolorystycznie do reszty mebli. Śliczne:-)

Jakie bedzie w uzytkowaniu to sie okaze niebawem:-)

reklama
No prosze nadrobiłam kilka stron i jestem pod mega wrazeniem !!! ILE macie juz rzeczy nakupionych , a ja jeszcze nic, kompletnie nic!! Tak sobie mysle, ze zaniedlugo bede miała mega szalenstwo zakupowe jak dojdziemy do ladu z remontem.....
Wszystkim Wam gratuluje udanych zakupów ktore sa poprostu sliczne, czekajcie na mnie tez wkrótce zaczne sie chwalic :)))

Do góry