F
fogia
Gość
Ribi super zakupy poczyniłaś
Dziewczynki jeżeli nie będzie miały mi za złe to chciałabym Wam coś doradzić.
Najlepiej aby ubranka na sam początek nie były wkładane przez główkę tylko np zapinane kopertowo.
Ja przynajmniej nie byłam w stanie założyć małemu nowonarodzonemu Filipkowi takich ubrań. Wszystkich ich pozbyłam się z domu i teraz tylko dokupuję kopertowych. Mieliśmy też kilka kaftaników z kołnierzykami - porażka.
To samo zresztą z grubszymi bluzeczkami, które mają kaptury. Ja nie wiem po jaką cholerę producenci projektują i szyją ubrania z kapturami dla dzieci, które leżą. jeszcze wiadomo, że te grubsze to można założyć na główkę pod kombinezon chociażby. Filipowi w swej naiwności kupiłam bluzę Gapa w rozmiarze 0-3 miesiące. Nie dosyć, że wkładana przez głowę to jeszcze z kapturem. Oczywiście nie założyłam mu jej ani razu.
Dziewczynki jeżeli nie będzie miały mi za złe to chciałabym Wam coś doradzić.
Najlepiej aby ubranka na sam początek nie były wkładane przez główkę tylko np zapinane kopertowo.
Ja przynajmniej nie byłam w stanie założyć małemu nowonarodzonemu Filipkowi takich ubrań. Wszystkich ich pozbyłam się z domu i teraz tylko dokupuję kopertowych. Mieliśmy też kilka kaftaników z kołnierzykami - porażka.
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Ostatnio edytowane przez moderatora: