reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Ribi ekstra te ciuszki:) jak ja bym z chęcią jeszcze pokupowała takich cudaczków ale już mam tego, że hej, a takie ciuszki typu spodnie dzinsowe, ogrodniczki, bluzy i bluzki mam na 56-62 a większe mam jeszcze dostac od szwagierki ( chyba:p), muszę sie jej jeszcze o to spytac. Ale i tak pewnie sie skusze zamówie na alle lub kupie na ciuchach cos do tego czasu ehhe

Dziewczynki bielizna już jest więc to jest ważne:) Też bym poszła z chęcią na ciuchland ale u nas we Wro to nie wiem gdzie.....w małych miastach łatwiej....dziś jadę odebrać część ciuszków i zobaczymy co i jak. One i tak będą na moment. Takie lepsze to będę kupowała w sklepach albo na all.

Ja potrzebuję podusi do łóżeczka rozm 50x30 i kompletnie nie wiem gdzie taka kupić, na allegro nie ma...
a akurat w takim rozmiarze dostałam pościel do łóżeczka

wiem , że dziecko może być bez podusi, ale ja szukam takiej płaskiej całkiem i nie wiem gdzie patrzeć jeszcze

Dziewczyny widzę szalejecie z kupowaniem :-) fajne ciuszki :-) juz niektóre widzę wszystko mają :-)
Ja w środę na SR dowiem sie co najpotrzebniejsze :-) i wtedy zacznę kupować :-)
Czekam na łóżeczko powinieno we wtorek dojść, to zestaw więc odpada kupowanie pościeli i innych dodatkow do lóżka :-)
Wózek dziadkowie :-) więc tylko wyprawkę dokończę sobie do szpitala, bo koszulę i szlafrok już mam :-)
W biedronce kupiłam gryzak za 5zł od 0 - 3 m-cy :-)

ja do SR we wtorek:) też będę się powoli dowiadywała co trzeba. blondi jak dostaniesz łóżeczko i je złożysz prześlij fotki bo ja właśnie takie chcę kupić:)
Ja póki co jeszcze nie mam żadnych pieluch, smoczków, butelek, łóżka i calego wyposażenia i innych...mam tylko kilka ciuszków więc dużo jeszcze do kupienia...

reklama
Do góry