reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ubranka rewelacyjne. Gratuluję mężowi gustu :tak:

A ten kosz wygląda bardzo fajnie. Moja kumpela trzymała swoją córcie do 6 miesiąca w takim właśnie koszu. Ale maleńka miała już tam mało miejsca - nie mogła się przekręcać z boku na bok :no: i na długość też już ledwo się mieściła :eek:

reklama
Tysia ubranka bardzo ładne:-)
Madzia kosz tez bardzo fajny:-) ja mam dostać od siostry mojej mamy taki kosz ktory mozna wlozyc do lozeczka i pewnie tak do 6 miesiaca wystarczy a potem juz maluszek bedzie sobie spal w lożeczku:-) ale jeszcze nie wiem jakon wyglada. Bede juz go miala w przyszlym tyg. to na pewno sie pochwale:-)

W ogóle od listopada zaczynay wszytsko kompletować:-) Wy juz macie tyle pieknych rzeczy a my jeszcze nic a termin mam na poczatek stycznia wiec w porównaniu z niektorymi dziewczynami o miesiac wczesniej. Czas najwyzszy ruszyc na zakupy:-)

tysia- no no no mezus sie spisal i Ty tez;) ciuszki sliczne!

madzia- swietny gust. kosz super! a powiedz mi baldachim i kolderka tez byla w cenie???

z pościelą to było tak, że kiedyś pracowałam w firmie z rzeczami dla dzieci i tak jak kilka innych rzeczy udało mi się wyrwać tą pościel za śmieszne pieniądze, tylko ja byłam cały czas pewna że to jest zwykła pościel do łóżeczka i dopiero jak zaczęłam teraz wyciągać żeby poprać i przygotować na przyjście maleństwa to się okazało że ona jest właśnie do kosza:-) rozmiar poszwy na kołderkę jest 80x80 ale zszyłam ją tak żeby była 75x75 i wsadziłam do niej rożek po mojej córci i kołderka jest:-D

wróciałam:)
no wiec buszowałam po sklepie z godzine bo jest naprawde wieeelki i kupiłam:
pieluszki flanelowe białe, tetrową niebieską z misiami, butelke do trzymania i zamrazania pokarmu, nozyczki Canpola, smoczek usp 0-3 Lovi i sobie siatkowe majtki poporodowe 2 sztuki:)
jestem zadowolona z zakupow:) juz mi niewiele zostało by było wszystko:::)

z pościelą to było tak, że kiedyś pracowałam w firmie z rzeczami dla dzieci i tak jak kilka innych rzeczy udało mi się wyrwać tą pościel za śmieszne pieniądze, tylko ja byłam cały czas pewna że to jest zwykła pościel do łóżeczka i dopiero jak zaczęłam teraz wyciągać żeby poprać i przygotować na przyjście maleństwa to się okazało że ona jest właśnie do kosza:-) rozmiar poszwy na kołderkę jest 80x80 ale zszyłam ją tak żeby była 75x75 i wsadziłam do niej rożek po mojej córci i kołderka jest:-D
Ty to jestes zaradna Kobieto! dzieci i małzon przy Tobie nie zginą!!!!

moncia jak mozesz to pochwal sie co dokładnie:p może jakies zdjątka?
ja tez powstawiam jak nasza kamera wroci z serwisu

pochwalę się - obiecuję, ale zaraz zmykam na herbatkę do sąsiadki, więc może porobie fotki jutro. Generalnie nie kupowałam żadnych ciuszków, bo mam już wszystkie, ale kupiłam ręczniczek, myjkę, butelkę, pampersy, dla siebie wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, majtusie itp, itd :-)

reklama
a oto zakupki dla bobaska i dla mnie, które wczoraj przyszły kurierem:

PA290822.jpg

Do góry