karolq8
Fanka BB :)
Dziewczyny sliczne musze popatrzec:-)
Mea za takie drobne to chyba sie skusze hehe:-)
Mea za takie drobne to chyba sie skusze hehe:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzieliscie to ????????????????? kogos poje...ło TA CENA!!!!!!!
Meble dziecięce lozeczko szafka przewijak komoda (3885781714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Żeby to jeszcze ładne było :/ to bym zrozumiała, a tak bleewidzieliscie to ????????????????? kogos poje...ło TA CENA!!!!!!!
Meble dziecięce lozeczko szafka przewijak komoda (3885781714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziewczyny znalazłam żabę na allegro
NEXT pajacyk 2szt pajacyki + czapeczka @ 6-9 74cm (3897761648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
któraś z tego co pamiętam chciała
Mea te mebelki to zupełnie nie mój klimat, ale myślę że to mogą być meble designerskie, ręcznie malowane z wykorzystaniem dobrej jakości materiałów, robione nie hurtowo tylko na zamówienie, who knows może warte swojej ceny. Czasem wystarczy, że ktoś sławny je projektował i już cena rośnie za markę/prestiż. Nie wiem ale jak ktoś ma kasę i to jest w Jego guście to śmiało może brać.