reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

My dziecku mebli nie będziemy kupować bo ja wzięłam moje meble z domu z serii Indiana z BRW Biurko: INDIANA-JBIU 2S - Black Red White - mamy szafę i kredens, a później dokupimy biurko jak dziecko wyrośnie z łóżeczka, będzie miało już dorosłe meble (z tym że w kolorze sosna antyczna) i zostawimy dziecku nasz materac 140x200, nawet jak sturla się na podłogę wyłożoną kocami to krzywda się nie stanie ;-)

kiedyś myślałam że kupię dziecięce mebelki ale doszłam do wniosku że to bezsensowne jak mam dobre, nowe meble zresztą nawet nie mam gdzie ich przetrzymać... :cool2:

reklama
Ja na suszarke kladlam walaly sie ale na nic nowego nie mam miejsca:-) beda dalej sie walac:-)
ja nawet nie mam miejsca na suszarkę zwykłą, zawsze rozkładam ścierkę i tam układam naczynia i potem wycieram i hops do szafki, ale jakbym miała to pewnie bym z czegoś takiego skorzystała (no i zależy czy będę karmić piersią czy mm)

reklama
patrzcie jaki fajny pomysl na ksiazeczki, chyba uskutecznie bo u nas to ksiazeczki wszedzie leza

onelittleproject.com/display-with-a-wall-of-books/

Do góry