reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Mi sie podobaly te ikeowskie - ale za daleko do ikeii :]Emotion a sa jeszcze rteciowe w sprzedazy, chyba sa wycofane? Teraz chyba na bazie alkoholu jakiegos ale nie wiem czy to prawda czy plota?
PS my wczoraj kupilismy najzwyklejsze lozeczko z ikei
A termometry to jakies inne sa - znaczy inna ciecz - ale tak sie mowi potocznie
A na allegro jeszcze mozesz wpisac 'rteciowe' i jest pelno
Materace mkiedys ogladalam ze mozna obsypac soda oczyszczona, na godzine dwie - i po tym czasie odkurzyc- dziala odkarzajacoDziewczyny, a macie sposoby na odświeżenie piankowego materacyka?
Też nie są w moim stylu zupełnie (ja cenię prostotę), ale np. Mei bardzo więc to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje ;-)Będę się jednak upierać, że to kompletne bezguście i nowobogactwo;-)
Jakbym zarabiała dużo to mieszkałabym w domu nie w bloku, jeździłabym najbardziej wypasionym mercedesem, ubierałabym się u projektantów, rodziłabym w klinice, a tak jestem przeciętną Kowalską i nie bujam w obłokach
Co nie znaczy że bez kupy szmalu nie jestem szczęśliwa, bo jestem i to bardzo. Mam męża który mnie kocha i szanuje, mam wspaniałych rodziców na których mogę liczyć i Oni na mnie, mam co jeść i w co się ubrać, jesteśmy zdrowi i mam nadzieję długo w komplecie - my i nasza rodzina, no i spodziewamy się naszego największego cudu, naszej córki, wolę niech tak będzie nudno i spokojnie, niż przeżywać dramaty i szarpać się z życiem...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Też nie są w moim stylu zupełnie (ja cenię prostotę), ale np. Mei bardzo więc to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje ;-)
alez w Życiu Warszawy !!! totalne bezguscie i tragedia a ta cena !!!!!! wrzucilam to tylko w celu podkrecenia atmosfery !!!!
moj styl jest prosciutki i skromny ... im mniej wodotryskow tym lepiej ... i tez z tego powodu nie kupuje mebelkow typowo dzieciecych - jestem praktyczna do bolu i wiem ze ak kupie maluchowi meble to niech nie liczy ze a 5 lat bede je zmieniac ... w moim guscie jest to:
System STUVA - Kombinacje & Obudowy - IKEA
jak bede kiedys dziewczynkom robila pokoje to wlasnie te mebelki chce kupic ... dla dzici s kolorowe fronty a potem mozna dokupic same fronty biale albo bezowe i beda dla starszych dzieciakow ... no i wybor jesli chodzi o kompozycje jest swietny a to w moim przypadku jest bardzo wazne moje pokoiki dla dzieci sa ze skosami i trzeba bedzie troche pomyslec nad ustawieniem wszystkiego
alez w Życiu Warszawy !!! totalne bezguscie i tragedia a ta cena !!!!!! wrzucilam to tylko w celu podkrecenia atmosfery !!!!
moj styl jest prosciutki i skromny ... im mniej wodotryskow tym lepiej ... i tez z tego powodu nie kupuje mebelkow typowo dzieciecych - jestem praktyczna do bolu i wiem ze ak kupie maluchowi meble to niech nie liczy ze a 5 lat bede je zmieniac ... w moim guscie jest to:
System STUVA - Kombinacje & Obudowy - IKEA
jak bede kiedys dziewczynkom robila pokoje to wlasnie te mebelki chce kupic ... dla dzici s kolorowe fronty a potem mozna dokupic same fronty biale albo bezowe i beda dla starszych dzieciakow ... no i wybor jesli chodzi o kompozycje jest swietny a to w moim przypadku jest bardzo wazne moje pokoiki dla dzieci sa ze skosami i trzeba bedzie troche pomyslec nad ustawieniem wszystkiego
fajne choć dla mnie zbyt oczojebne
ale jak mówiłaś fronty można zmienić więc luz :-)
K
kaira24
Gość
Te mebelki sa niziutkie w sam raz dla dzieciaków. My będziemy musieli dokupić mebelki do dziewczynek na zabawki,i chyba też w tym stylu, bo na biurka jeszcze czas
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
fajne choć dla mnie zbyt oczojebne
ale jak mówiłaś fronty można zmienić więc luz :-)
fronty komponujesz dowolnie z tego co proponuje ikea ... niebieskie, zielone, rozowe biale czarne jasny i ciemny braz
karolq8
Fanka BB :)
Fajne:-)
a_aparatka
Fanka BB :)
Ja córci zrobiłam pokój z mebli systemowych comino, fajnie wygląda i można kombinowac Córa ma łóżko piętrowe z biurkiem, regał, komode z szufladami, szafke i dodatkowe biurko do nauki. Jak córcia wyrosnie to moze synkowi sie ostanie, bo wzielam kolor zielony
System COMINO - PROSPERO - meble
System COMINO - PROSPERO - meble
reklama
Alex to lozeczko 90cm to tak na 3-4 miesiace ci starczy, pozniej sie dziecko zaczyna ruszac/ czolgac we snie i juz potrzebuje wiecej przestrzeni bo bedzie sie o szczebelki obijac.
Ja mam z ikei lozeczko 120 takie ze zdejmowanym calym przodem i chce wlasnie bez tego przodu przystawic je do naszego lozka, musze tylko sprawdzic jak z wysokoscia materaca zeby sie zgralo
Ja mam z ikei lozeczko 120 takie ze zdejmowanym calym przodem i chce wlasnie bez tego przodu przystawic je do naszego lozka, musze tylko sprawdzic jak z wysokoscia materaca zeby sie zgralo