ja dla małej miałam taką FISHER PRICE HUŚTAWKA (3987646464) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. szału na niej nie robiła, ale pożyczyłam ja kolezance i jej maluch do 6 miesiaca w niej siedział. Zobaczymy czy przyszłemu synkowi przypadnie do gustu
reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Emotion my mamy podobna po Julii.
Mala ja uwielbiala wiec i teraz z pewnoscia sie przyda:-)
Mala ja uwielbiala wiec i teraz z pewnoscia sie przyda:-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
K
kaira24
Gość
Mycha stwierdziłam ze chce używane, bo przy Lence miała taki zwykły super sprawa i swiety spokój jak wibro właczylam mogłąm isc do kibelka w spokoju. Dużo moich znajomych włąśnie takie miało i bardzo zadowoleni wiec spróbowałam i wygrałam przez przypadek.
Moze tym razem też 2 urodzisz:-)
Gaska świetny taki kolorowy
Emotion ja mam taką huśtawkę u mojego wcześniaka nie przeszła zresztą u szwagierki tez nie wiec wydałam w świat
Moze tym razem też 2 urodzisz:-)
Gaska świetny taki kolorowy
Emotion ja mam taką huśtawkę u mojego wcześniaka nie przeszła zresztą u szwagierki tez nie wiec wydałam w świat
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
kaira pierwsza czy druga?
pierwsza sie mi przydala od wczesnego malucha,
a druga faktycznie dopiero jak dziecko wieksze, ale za to do tej pory cota w niej siedzi [16 miechow] i mimo ze sie nie chusta, to zablokuje jej i ma sowje gniazdko
pierwsza sie mi przydala od wczesnego malucha,
a druga faktycznie dopiero jak dziecko wieksze, ale za to do tej pory cota w niej siedzi [16 miechow] i mimo ze sie nie chusta, to zablokuje jej i ma sowje gniazdko
mycha05
Cudzie trwaj!
kaira Nie no, pewnie że tak. Masz racje, ja też kupiłam używaną i również wygrałam przez przypadek. Z przesyłką 100zł mnie to kosztowało, więc w sumie za mały pieniądz świetna rzecz.
A no może się uda 2go urodzić, tym bardziej że termin mam na 5go więc spora szansa.
A no może się uda 2go urodzić, tym bardziej że termin mam na 5go więc spora szansa.
My tez mamy malutko miejsca, zapewniam Cie Skodzia ze na pewno duuzo mniej niż Wy :-). Ale taki lezaczek- bujaczek wg.mnie to fajna sprawa no i dużo osób mi zachwalalo ze sobie nie wyobrażają nie mieć tego 'cuda' wiec zakupimy :-)
K
kaira24
Gość
Emotion tą drugą i jakos nie dało rady.Jak byłą starsza kupiliśmy zwykła huśtawkę i w drzwiach sie huśtała a teraz ma już na placy domek i inne bajery
Skodziu akurat to mało miejsca zajmuje i ja kupuję z czystego wygodnictwa. pierwsze obiadki też na tym jadła.
Skodziu akurat to mało miejsca zajmuje i ja kupuję z czystego wygodnictwa. pierwsze obiadki też na tym jadła.
reklama