reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Mycha stwierdziłam ze chce używane, bo przy Lence miała taki zwykły super sprawa i swiety spokój jak wibro właczylam mogłąm isc do kibelka w spokoju. Dużo moich znajomych włąśnie takie miało i bardzo zadowoleni wiec spróbowałam i wygrałam przez przypadek.
Moze tym razem też 2 urodzisz:-)
Gaska świetny taki kolorowy
Emotion ja mam taką huśtawkę u mojego wcześniaka nie przeszła zresztą u szwagierki tez nie wiec wydałam w świat

kaira pierwsza czy druga?

pierwsza sie mi przydala od wczesnego malucha,

a druga faktycznie dopiero jak dziecko wieksze, ale za to do tej pory cota w niej siedzi [16 miechow] i mimo ze sie nie chusta, to zablokuje jej i ma sowje gniazdko

kaira Nie no, pewnie że tak. Masz racje, ja też kupiłam używaną i również wygrałam przez przypadek. Z przesyłką 100zł mnie to kosztowało, więc w sumie za mały pieniądz świetna rzecz.:tak:
A no może się uda 2go urodzić, tym bardziej że termin mam na 5go więc spora szansa.:tak:

Ja juz takich gadzetow kupowac nie bede bo bym sie zagracila w mieszkaniu, juz jest malo miejsca a co dopiero jak dojdzie wozek ;-)

My tez mamy malutko miejsca, zapewniam Cie Skodzia ze na pewno duuzo mniej niż Wy :-). Ale taki lezaczek- bujaczek wg.mnie to fajna sprawa no i dużo osób mi zachwalalo ze sobie nie wyobrażają nie mieć tego 'cuda' wiec zakupimy :-)

Emotion tą drugą i jakos nie dało rady.Jak byłą starsza kupiliśmy zwykła huśtawkę i w drzwiach sie huśtała a teraz ma już na placy domek i inne bajery
Skodziu akurat to mało miejsca zajmuje i ja kupuję z czystego wygodnictwa. pierwsze obiadki też na tym jadła.

reklama
Ja do jakiegos czasu bede mala w nosidelku klasc, tez sie lekko buja. Ja mam 43m, nie wiem czy mnie przebijesz ;-)

Do góry