Minisia piekne. Ja poza materacykiem i kolderka/kocykiem nic. Dopuki Mala nie zacznie sie przekrecac na boczki nie planuje ochraniacza bo chce ja z lozka widziec i nasluchiwac, bedziemy spac glowa w glowe ;-) pozniej ochraniacz i to bedzie tyle.
reklama
Załączniki
K
kaira24
Gość
Ja wygrałąm aukcje własnie leżaczek bujaczek od o do 18 kg
mi się tanio zakupić bo srednio ok 150 zł za używki biorą. Leżaczek bujaczek Fisher Price 3w1 idealny 0-18 kg (3967242883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mi się tanio zakupić bo srednio ok 150 zł za używki biorą. Leżaczek bujaczek Fisher Price 3w1 idealny 0-18 kg (3967242883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Położna mi powiedziała ostatnio, żebym nie wydawała kasy na niepotrzebne kosmetyki, żeby kupić do kąpieli tylko emolium lub oilatum no i sudocrem. A wy jakie macie podejście? ....
Ja mialam oilatum do kapieli [raz tygodni corke kapalam na poczatku] teraz pewnie bede oilatum tez raz w tyg uzywac, do pupki bephanten - ale tez sporadycznie uzywane jak pupka czerwona. A tak t nic, zadnych oliwek kremowA ja slyszalam ze jesli dziecko nie bedzie mialo problemow skornych to wystarcza zwykla nawilzajaca hipoalergiczna ziajka dla niemowlat. Oilatum gdy zachodzi taka potrzeba - jakies alergie, azs i inne....
Maja - jak uzywasz do kapieli oilatum to ci juz balsam/krem na 'po' nie potrzebny!
tekla sliczne - daj znac jak przyjda czy warto bylo Mi odradzali ostatnio 'wielopaki' i ciekawa jestem.Piękne rzeczy dziewczyny
Ja właśnie zakupiłam ciuszki na aukcji, więc przyszłam sie tez pochwalić... a co!
rozmiar 56-62 / 80 szt - 110,50 zł
Ja wlasnie kupilam spodenki dla siebie za niecale 20 zl [nowe] hehe
ja bylam zdania ze w bodach najwygodniej i najmniej ograniczaja.Skodzia jak bedzie upal latem to czasem zalozysz sukienusie zeby przewiew byl ja tez mialam sukienki ale chyba tylko na chrzcinach mialam ja na lato uwielbialam rampersy i teraz tez napewno kupie jak mam malo
Co prawda sukienka sukience nie rowna - material kroj itd. Najlepsze sa takie jak body tylko poprostu nie zapiete od spodu - calkiem z bawelny.
mycha05
Cudzie trwaj!
Tekla Super zakup. Ciuszki świetne.:-)
minisia Ja w łóżeczku będę miała materac i ewentualnie ochraniacz, ale tez sie nad tym zastanawiam, no i kocyk cieniutki. Poduszki dla maluszka sie nie daje, a na kolderke bedzie za cieplo w czerwcu. Jesli dam kolderke to dopiero na jesien/zime ale tez sie bardziej zastanawiam nad spiworkiem. Po przeczytaniu blogu dziewczyny na bb, jak jej 2 miesieczny synek udusil sie pod kolderka, mam wielkiego stracha zeby dawac kolderke i chyba zostane przy spiworkach. Taka posciel sliczna jest, ale w czerwcu na pewno bedzie zbedna.
kaira Super okazja z tym lezaczkiem.:-) Mi tez sie ostatnio udalo wylicytowac za 80zl.:-)
Co do ubranek, to ja Lenke urodziłam 2 czerwca i na dwór jak było gorąco to zakładałam jej takie body a'la sukieneczki. Sprawdzały się super. No i rampersiki też były fajne.
minisia Ja w łóżeczku będę miała materac i ewentualnie ochraniacz, ale tez sie nad tym zastanawiam, no i kocyk cieniutki. Poduszki dla maluszka sie nie daje, a na kolderke bedzie za cieplo w czerwcu. Jesli dam kolderke to dopiero na jesien/zime ale tez sie bardziej zastanawiam nad spiworkiem. Po przeczytaniu blogu dziewczyny na bb, jak jej 2 miesieczny synek udusil sie pod kolderka, mam wielkiego stracha zeby dawac kolderke i chyba zostane przy spiworkach. Taka posciel sliczna jest, ale w czerwcu na pewno bedzie zbedna.
kaira Super okazja z tym lezaczkiem.:-) Mi tez sie ostatnio udalo wylicytowac za 80zl.:-)
Co do ubranek, to ja Lenke urodziłam 2 czerwca i na dwór jak było gorąco to zakładałam jej takie body a'la sukieneczki. Sprawdzały się super. No i rampersiki też były fajne.
Załączniki
Dziewczyny fajne te bujaczki :-) ja tez miałam zakupić, ale siostra mojego Meza powiedziała ze kupi Haneczce w prezencie - wiec nie stawiam oporu jeśli chce :-)
Myslalam o czymś takim
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK RÓŻOWY 3w1 0-18 KG (3964711173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Myslalam o czymś takim
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK RÓŻOWY 3w1 0-18 KG (3964711173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kolorlove
Fanka BB :)
Tekla - ale super zakupy! Ja też bym się poczaiła na różne aukcje ubranek w wielkiej paczce ale niestety wszystkie są albo dla chłopca albo dla dziewczynki, więc z tym się muszę jeszcze wstrzymać
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
kolor love poszukaj na allegro sa tez únisex'
Ja mam taka hustawke/lezaczek czy jak to tam nazwac, SWIETNA
Huśtawka Graco Swing N'Bounce Hide & Seek
Mam jeszcze jedna z fisherprice ale musze znalesc na necie
Ja mam taka hustawke/lezaczek czy jak to tam nazwac, SWIETNA
Huśtawka Graco Swing N'Bounce Hide & Seek
Mam jeszcze jedna z fisherprice ale musze znalesc na necie
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
tutaj podobna - wiecej zdjec jest Huśtawka/leżaczek Graco jak nowy. Ideał (3980514321) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Emotion fajowa - ale cena mnie przeraża
Ja kupowalam w irlandii, kosztowala mnie 'stowe' w polsce pew nie bym nie kupila