reklama
Van
Fanka BB :)
Peg Perego są super! Mnie się marzy ten z ekoskórą, bajka, ale ceny 500-1000 :/ Pewnie skończy się na antilopie z ikei.
AntiLOp z Ikei to bardzo zacne krzesełko. Proste, łatwe w utrzymaniu czystości. Dla nas idealne, bo Miłko pewnie będzie smarował jedzeniem po całym krzesełku Ja planuje zakupić je.
fragolina
Wprawdzie my jeszcze nie ruszyliśmy z papkami, ale już zapożyczyłam od znajomych taki bujaczek Beaba, który można ustawiać w kilku wysokościach, zobaczymy jak się będzie sprawował A później, jak już mały będzie siedział to siostra obiecała nam na chrzciny krzesełko Stokke
fragolina
Ten Beaba? szczerze mówiąc dopiero mi go dostarczono, więc jeszcze nie wypróbowaliśmy Ale widzę, że ma jakąś regulację z tyłu.
fragolina
Basiu, bujaczek jest fajny, Młodemu podoba się, że może być na naszej wysokości przy stole Rzeczywiście ma regulację oparcia i wysokości siedziska, ale generalnie to bujaczek na teraz, z tego co kojarzę jest tylko do 9kg, więc nie na długo. Gdyby nie fakt, że mi go pożyczono to raczej bym się na niego nie zdecydowała Wolałam kupić normalny bujaczek fp za 1/3 ceny.. A później chcemy mieć to krzesełko Stokke, o którym pisałam wcześniej.
reklama
BasiaBM
Zaangażowana w BB
Dzięki za info dobra kobieto. A Twój syn już siedzi? Moja dziś w półleżenia sama się podciągnęła i siedziała chwilkę bez podparcia, a ja nadal nie mam krzesełka :/
To Stokke jest bardzo fajne, ale stylem kompletnie nie pasuje nam do salonu, a raczej nie wymienimy mebli pod jedno krzesełko
To Stokke jest bardzo fajne, ale stylem kompletnie nie pasuje nam do salonu, a raczej nie wymienimy mebli pod jedno krzesełko