reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Peg Perego są super! Mnie się marzy ten z ekoskórą, bajka, ale ceny 500-1000 :/ Pewnie skończy się na antilopie z ikei.

reklama
Klaudyna ja mam od 4 miesiąca.

Basiu ja kupowałam ponad sześć lat temu w niemczech bo tu mieszkam i dawałam wtedy jakieś 60-70 Euro.
Nie mam skóry ekologicznej tylko plastik ale i tak uważam ze jest wygodny :)

Peg Perego są super! Mnie się marzy ten z ekoskórą, bajka, ale ceny 500-1000 :/ Pewnie skończy się na antilopie z ikei.

AntiLOp z Ikei to bardzo zacne krzesełko. Proste, łatwe w utrzymaniu czystości. Dla nas idealne, bo Miłko pewnie będzie smarował jedzeniem po całym krzesełku :) Ja planuje zakupić je.

Wprawdzie my jeszcze nie ruszyliśmy z papkami, ale już zapożyczyłam od znajomych taki bujaczek Beaba, który można ustawiać w kilku wysokościach, zobaczymy jak się będzie sprawował :) A później, jak już mały będzie siedział to siostra obiecała nam na chrzciny krzesełko Stokke :D
wielofunkcyjny-lezaczek-beaba-pastel-pink.jpg

Basiu, bujaczek jest fajny, Młodemu podoba się, że może być na naszej wysokości przy stole :) Rzeczywiście ma regulację oparcia i wysokości siedziska, ale generalnie to bujaczek na teraz, z tego co kojarzę jest tylko do 9kg, więc nie na długo. Gdyby nie fakt, że mi go pożyczono to raczej bym się na niego nie zdecydowała ;) Wolałam kupić normalny bujaczek fp za 1/3 ceny.. A później chcemy mieć to krzesełko Stokke, o którym pisałam wcześniej.
stokke3.jpg

reklama
Dzięki za info dobra kobieto. A Twój syn już siedzi? Moja dziś w półleżenia sama się podciągnęła i siedziała chwilkę bez podparcia, a ja nadal nie mam krzesełka :/

To Stokke jest bardzo fajne, ale stylem kompletnie nie pasuje nam do salonu, a raczej nie wymienimy mebli pod jedno krzesełko :p

Do góry