reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Filipek dostał super krzesełko baby ono na chrzciny, odchyla się do tyłu i synek juz dzielnie siedzi w nim z nami przy wspólnych posiłkach.

Krzesełko do karmienia Baby Ono **OD RĘKI**24H (4702946618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

2868-02-T_Z.jpg
polecam, moja przyjaciókka używa takiego samego od 1,5 roku i też jest zadowolona

Załączniki

• 2868-02-T_Z.jpg
    2868-02-T_Z.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 197
reklama
Dzięki aparatka za propozycję, ale to dla odmiany nie podoba mi się estetycznie. Bardzo kusi mnie peg perego z ekoskórą, tylko cena... Zaczynam się nawet wahać, bo w końcu to zakup na jakieś 2 lata, to może warto wyłożyć te 500-700zł...

dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie krzesełek, oglądałam przed chwilą to z ikea najtańsze za 49zł i jest całkiem ładne ale czy dobre? ma któraś z was?

Witam. Ja zaczęłam kupowac wyprawkę dośc późno. Napewno warto wstrzymac się z kupnem dużej ilości ciuszków bo nie wiadomo jak duży będzie szkrab. Przy kupnie body pamiętaj żeby były guziki po całej długości i żadne bluzki, body przez głowę. Co do akcesoriów polecam Ci mój sklep lulilaj.pl gdzie produkty są stworzone zmyślą o bezpieczeństwie, wygodzie i stylu oczywiście :) Mamy produkt który nazwałam leniuchowisko. Jest to kącik dla maluszka do zabawy, przewijak, miejsce na drzemkę. Brakowało mi czegoś takiego przy mojej córce. Teraz ma 3 lata i nadal skacze i wymysla nowe zabawy na leniuchowisku. Pozatym mamy Matorbę (mata-torba) i wiele innch produktów. Dla każdej osoby z tego babyboom forum 5 % rabatu. tylko napiszcie maila że piszecie z babyboom form :) miłego dnia lulilaj.pl

Mam dla młodego na zimę kombinezon z lidla, te co były ostatnio w promocji i tylko kurczę bez sensu to zrobili, bo mają wycięte otwory na stópki, dla takich maluszków, co jeszcze nie chodzą mogli zostawić całe zabudowane. W każdym razie zastanawiam się, co kupić synkowi na stópki na zimę, żeby mu było ciepło. Macie coś fajnego na oku? Bo na teraz mam takie bamboszki z h&m jak w linku, tylko inny model i te skarpety wełniane, ale wydaje mi się, że jak przyjdzie mróz to mu będzie zimno w nich..
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

reklama
faktycznie ten kombinezon bez stópek bez sensu dla takich maluchow. Też go kupiłam. Narazie używam wełnianych bucików zrobionych na szydelku, ale mam jeszcze takie kozaczki z zary, albo buty z innego kombinezonu po córce.Ale póki jest tak ciepło zakładam inny kombinezon taki z pluszowego polarku, ale niestety jest juz mały. Chyba kupie wiekszy taki bo super się sprawdza np do samochodu, gdzie nie potrzeba takiego grubego kombinezonu.

Do góry