reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Ja sie prawie pozbylam reszty czarnych odrostow cieciem, jeszcze w maju je podetne zeby po porodzie nie wygladac jak kocmoluch. I stwierdzilam ze mam nawet fajne te swoje naturalne kudelki, a 3 msce po porodzie chcialabym sprobowac blond pasemek zeby stopniowo wloski rozjasniac ;-)

ja tez mam naturalne ombre. Od początku ciąży tylko raz malowałam włosy więc teraz moje odrosty są naprawdę widoczne. Wcześniej głupio to wyglądało ale teraz każdy się mnie pyta gdzie robiłam włoski. Całe szczęście ze kolor miałam nakladany w tym samym odcieniu tylko jaśniejszej tonacji niż naturalne. ;))

Moje wlosy przez jakis czas farbowalam na czarno.
Pozniej chcialam pozbyc sie tego koloru ale to wcale nie bylo takie latwe.
No,ale po mieciacach cierpliwosci i scinaniu stopniowo wlosow nosze teraz cos w rodzaju koloru wisniowego:-p

A tak z innej beczki ostatnio pisalam,ze czekam na wozek.
Jeszcze nie przyszedl,ale wstawie foto z netu.
Mi sie podoba i mam nadzieje,ze na zywo bedzie rowniez tak wygladal:-) 55699260_zoom_1.jpg

Załączniki

• 55699260_zoom_1.jpg
    55699260_zoom_1.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 78
Margo ja juz mialam etap ze wygladalam jak cyganka ze zgierza, dramat :-D

Ale teraz nie dosc ze jest mi lekko to i wyglad kobiecy znow ;-)

Neko mnie tez blyskawicznie rosna wloski :-)

reklama
ja nawet rozjaśniałam raz i później farbowałam, żeby kolor był taki jak chciałam bo schodzę z ciemnych, i dzisiaj też kupiłam rozjaśniacz taki delikatniejszy, żeby dalej rozjaśniać, też konsultowałam to ze znajomą fryzjerką i powiedziała, że nie zaszkodzi to małej, więc się nie martwię:-)
a ja dzisiaj miałam ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia, temat: pielęgnacja noworodka, kąpaliśmy lalki, przebieraliśmy i pielęgnowaliśmy, bardzo przyjemnie było, wstawiam zdjęcie prezentów jakie dostałam na koniec zajęć, w tej teczce pochowałam wszystkie ulotki bo było bardzo dużo :-D WP_20140403_003[1].jpg

Załączniki

• WP_20140403_003[1].jpg
    WP_20140403_003[1].jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 133
Do góry