reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
no fakt oba są fajne i podobne bardzo, a ramę chcę taką metaliczną bo była w sklepie do wyboru taka no i biała i czarna, w sklepie był z taką metaliczną i fajnie wyglądał :-)
Van
Hej dziewczyny!
Ja dzis na szybko zagladam, bo czas goni :-)
w sumie wyprawka gotowa ale i tak jestem w proszku :-)i
Nie wiecie czasem, czy usztywniane przewijaki takie nakladane na lozeczko pasuja do stolow do przewijania z Ikei?
usztywniane nie pasują. też mam z ikei i będę kupować miękki jakiś żeby się zmieścił
klaudynaaa
też chciałam kupić ten stojak z przewijakiem, ale stwierdziłam, że wystarczy mi ten co mam do łóżeczka przymocowany(mam turystyczne łóżeczko), co do wózka to akurat ja wybrałam bebetto i myślę, że to najlepszy wybór, ale każda z nas wybierze inny i na inne rzeczy zwraca uwagę, w moim przypadku co do solidności i w ogóle technicznych spraw to tą kwestią zajmował się mój mężuś, wiec wiem, że wybrał dobrze :-) mi została tylko wizualna ocena, na technice się nie znam
a_aparatka
Oba wózki są super
ja kupie póżniej, bo chce obejrzeć jeszcze te 3 nowe modele bebetto, a premiera niedŁugo.
Fakt luca i pascal podobne bardzo, w luca bardziej podoba mi sie stelaż, a w bebetto tkanina i torba Bo ten szary kolor LUCA na żywo wygląda troche inaczej i nie ma struktury lnu, a nam sie własnie ten len mega podoba. Stelaż będzie biały :-)
ja kupie póżniej, bo chce obejrzeć jeszcze te 3 nowe modele bebetto, a premiera niedŁugo.
Fakt luca i pascal podobne bardzo, w luca bardziej podoba mi sie stelaż, a w bebetto tkanina i torba Bo ten szary kolor LUCA na żywo wygląda troche inaczej i nie ma struktury lnu, a nam sie własnie ten len mega podoba. Stelaż będzie biały :-)
Witam wszystkie Jestem tu nowa. Mam pytanie o kremu do pupy na codzień który jest polecany limonag czy bepanthen? Mam sudocrem ale tylko na odparzenia. I tez jaki krem ochronny przeciw sloncu z wysokim filtrem od pierwszego życia noworodka? Byłabym wdzięczna
reklama
klaudynaaa
hej :-)
ja na co dzień będę używać pudru Nivea, i krem na co dzień też ma Nivea, ale to jest taki na każdą pogodę :-)
ja na co dzień będę używać pudru Nivea, i krem na co dzień też ma Nivea, ale to jest taki na każdą pogodę :-)