reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

0_0_productGfx_3a3b55357dd3e4b6457d77668f77ccd7.jpg ja chcę taki, są podobne do siebie :-) jestem zakochana w tym wózku, niedługo go kupuję :-D

Załączniki

• 0_0_productGfx_3a3b55357dd3e4b6457d77668f77ccd7.jpg
    0_0_productGfx_3a3b55357dd3e4b6457d77668f77ccd7.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
też wahałam się między lucą a pascalem oba śliczne, u mnie widzę że coraz więcej tych luca jeździ:)
A... jaki kolor ramy wybierasz? Biała jest super ale zamówiłam w czarnej bo nie będzie się tak brudzić.

no fakt oba są fajne i podobne bardzo, a ramę chcę taką metaliczną bo była w sklepie do wyboru taka no i biała i czarna, w sklepie był z taką metaliczną i fajnie wyglądał :-)

Hej dziewczyny!

Ja dzis na szybko zagladam, bo czas goni :-)
w sumie wyprawka gotowa ale i tak jestem w proszku :-)i

Nie wiecie czasem, czy usztywniane przewijaki takie nakladane na lozeczko pasuja do stolow do przewijania z Ikei?

usztywniane nie pasują. też mam z ikei i będę kupować miękki jakiś żeby się zmieścił

to jak usztywniany za duzy to bedzie na lozeczku, pokoj maly i tak ;-)

ja wozek zamawiam jedo fyn 4ds z fotelem avionaut jet. podobny cenowo do bebetto luca ale moim zdaniem jakby... solidniejszy? :-)

też chciałam kupić ten stojak z przewijakiem, ale stwierdziłam, że wystarczy mi ten co mam do łóżeczka przymocowany(mam turystyczne łóżeczko), co do wózka to akurat ja wybrałam bebetto i myślę, że to najlepszy wybór, ale każda z nas wybierze inny i na inne rzeczy zwraca uwagę, w moim przypadku co do solidności i w ogóle technicznych spraw to tą kwestią zajmował się mój mężuś, wiec wiem, że wybrał dobrze :-) mi została tylko wizualna ocena, na technice się nie znam :-D

Oba wózki są super :)
ja kupie póżniej, bo chce obejrzeć jeszcze te 3 nowe modele bebetto, a premiera niedŁugo.
Fakt luca i pascal podobne bardzo, w luca bardziej podoba mi sie stelaż, a w bebetto tkanina i torba :) Bo ten szary kolor LUCA na żywo wygląda troche inaczej i nie ma struktury lnu, a nam sie własnie ten len mega podoba. Stelaż będzie biały :-)

Witam wszystkie Jestem tu nowa. Mam pytanie o kremu do pupy na codzień który jest polecany limonag czy bepanthen? Mam sudocrem ale tylko na odparzenia. I tez jaki krem ochronny przeciw sloncu z wysokim filtrem od pierwszego życia noworodka? Byłabym wdzięczna :)

reklama
Do góry