anna_kas
Fanka BB :)
Maja mi tez najbardziej przedostatni i ostani. Powiec a gdzie znalazłas? Kolory dokładnie do tapet które wlasnie kleje)) tez chce!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to są lampy cotton ball lights, cena uzależniona od ilości sztuk. Mozna je zawiesić bądź położyć absolutnie wszędzieMaja mi tez najbardziej przedostatni i ostani. Powiec a gdzie znalazłas? Kolory dokładnie do tapet które wlasnie kleje)) tez chce!
Maja my mamy takie jak na przedostatnim. Zdjeciu ale z dodatkiem zielonego super sa! Tylko mlody juz niestety sie nauczyl zrywac te kulki i niektore juz sie tak poluzowaly ze spadaja same, musze je jakos przykleic
A do szarosci to mi zolty pasuje
baldachim ściągniesz maja po tygodniu.. zbiera kurz, nic wiecej
Maja chyba na watek o pokoikach wklejalam kiedys teraz jestem u tesciow i nie mam pod reka zdjecia mysle ze jak kolorysgycznie ci sie uda zgrac dodatki to nie bedzie za duzo a lampki widzialam wlasnie w ch ostatnio ze mozna na szyuki kupowac i dobrac dowolne kolorki one swietnie wygladaja w nocy!