reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Maja my mamy takie jak na przedostatnim. Zdjeciu ale z dodatkiem zielonego:) super sa! Tylko mlody juz niestety sie nauczyl zrywac te kulki i niektore juz sie tak poluzowaly ze spadaja same, musze je jakos przykleic:)

A do szarosci to mi zolty pasuje:)

Ostatnia edycja:
Maja my mamy takie jak na przedostatnim. Zdjeciu ale z dodatkiem zielonego:) super sa! Tylko mlody juz niestety sie nauczyl zrywac te kulki i niektore juz sie tak poluzowaly ze spadaja same, musze je jakos przykleic:)

A do szarosci to mi zolty pasuje:)

wklej foto :)) wiem ze mozna tez indywidualnie stworzyć swój zestaw kulek :)
ja bym chciała coś neutralnego...kurde chciałam poszaleć z kolorowymi dodatkami a boje sie tego, boje sie ze wyjdzie kicha...Z kolei nie chce samych stonowanych kolorów zeby nudno nie wyszło...:eek:

Wklejam wam tez inne rzeczy ktore chciałabym zastosować w pokoiku oprócz kulek :)
A mianowicie odcisk dłoni, materiałowe literki i chorągiewki :) i pąpony i moze baldachim hi hi Tylko gdzie to wszystko zmieścić..oj chyba bym przedobrzyla jakbym to wszystko zastosowała wiec ograniczę sie do jakis 3 rzeczy z wyżej wymienionych :)))
image.jpg
image.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 56
  • image.jpg
    image.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 51
Literki fajne i te stopki. A ja widzialam na fejsie ktos dodal ze stopek dziecka motylek dwie stopki odcisniete ale pomalowane na 3kolory tez bombowo wygladalo:)

Maja chyba na watek o pokoikach wklejalam kiedys teraz jestem u tesciow i nie mam pod reka zdjecia:) mysle ze jak kolorysgycznie ci sie uda zgrac dodatki to nie bedzie za duzo:) a lampki widzialam wlasnie w ch ostatnio ze mozna na szyuki kupowac i dobrac dowolne kolorki:) one swietnie wygladaja w nocy!

baldachim ściągniesz maja po tygodniu.. zbiera kurz, nic wiecej

no właśnie tez tak słyszałam i chyba odpuszcze...

Maja chyba na watek o pokoikach wklejalam kiedys teraz jestem u tesciow i nie mam pod reka zdjecia:) mysle ze jak kolorysgycznie ci sie uda zgrac dodatki to nie bedzie za duzo:) a lampki widzialam wlasnie w ch ostatnio ze mozna na szyuki kupowac i dobrac dowolne kolorki:) one swietnie wygladaja w nocy!

widziałam :) podoba mi sie ;)

reklama
Do góry