reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

fajne, nie wiedziałam że takie są, dobrze czasem posłuchać kogoś mądrzejszego. Można zaoszczędzić tak jak piszesz. Trzeba dopisać do wyprawkowej listy

reklama
To proszę bardzo

- zakupy w ciuszku ( od 1-3zł)
vhaolh.jpg

- kombinezon za 5 zł
35ipwy0.jpg

- wózio od znajomej za 50 zł
i6xgue.jpg
2d9wwhy.jpg

-j-, śliczne ciuszki:-) Ja ogolnie nie lubię różowego, a teraz szaleję i ciągle rózówe body i bluzeczki kupuję. Tylko mój mąż mnie wyzywa, że nie mam kupować, bo zapeszę i chłopak się urodzi, ale ja nie mogę się powstrzymać. Z Frankiem tak nie szalałam, ale teraz chcę, żeby moja córcia jak księżniczka wyglądała. Chyba mi odbiło

reklama
golimek a tam ci odbiło. Ja też szaleje i mam już tyle rzeczy, a tyle jeszcze mi się podoba, że nie wiem czy Junior założy wszystko:-D:-D:-D. Kupiłabym jeszcze jakiś ładne ubranka, spodenki, bluzy itp, takie bardziej dorosłe, ale będzie zima i maluszek będzie cieszył w nich tylko moje oko. Więc staram się opanować i mało kupować.
-j- bardzo fajnaaaaaaaaaaaaaaaaa bluza, podobają mi się bardzo te uszka na kapturze. Julka też taką miała i się pytałam siostry czy to jej czy pożyczona, ale jej więc Junior będzie miał też taką :-D:-D:-D:-D

Do góry