reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Elunia i Nathalie dzieki za namiary na sklepy..na pewno skorzystam.

Nathalie co do tego koszyka to faktycznie krotko bedziesz go uzywala, ale jezeli faktycznie kosztuje grosze to czemu nie. Z drugiej strony mysle, ze jak bedziesz z dzidzia w innym pokoju niz w tym gdzie znajduje sie lozeczko to zawsze mozesz wykorzystac gondole. Wszytko w sumie zalezy od warunkow lokalowych, mi po prostu taka kolyska, choc sliczna, nie wejdzie do pokoju :zawstydzona/y:

reklama
Dziękuję Wam za wszystkie rady i opinie dotyczące koszyka. Z tym jest troszkę tak, że mam już wszystko po Ingusi, a chciałabym kupic maleństwu cos nowego, coś tylko dla niego/niej. Habcia - Wolfia ma rację - kołyska fajna, ale bedziesz sobie potem w brodę pluć. ;) Podobnie jak z suszarką na kolki, odkurzaczem do spania itd. :)))

Do mamusiek które mają już dzieci: jaki rozmiar czapki nosi noworodek? Ostatnio byłam w sklepie i podobała mi się jedna, ale nie miałam pojęcia jaki rozmiar. Jedne wydają mi się ogromne, a drugie malutkie.

Aga - moja Flavia miala przy urodzeniu glowke 38 cm! Takze raczej sklanialabym sie do zakupu wiekszych rozmiarow, roznie to bywa :tak:

ja też mam problem wzrostu...Thien nie wiem ile ty masz wzrostu ale ja zawsze przy wózkach koleżanek bolał mnie krzyz przy długim spacerowaniu więc napewno najpierw na żywo obejrzę zanim zakupię...

Mój cudowny mąż mnie wczoraj oświecił jak mu powiedziałam że te tańsze wózki sa ciężkie i nie wtacham 20kg na 4pietro, a on na to "będziemy go zostawiać w piwnicy, jest zamykana albo współlokator będzie Ci wnosił". Chyba muszę go zaprowadzić do sklepu na siłę bo jak dotąd to nie chce mu się i niech sam zobaczy na własne oczy co i jak.

reklama
Do góry