reklama
te wozki sa tylko w warszawiepostrzalka bardzo fajny ten wózeczek. Widziałaś go na żywo gdzieś? Jeśli tak to w którym sklepie?
Niunia8381
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że warto mieć na 56 i 62 bo nigdy nie wiadomo jaka dzidzia się duża urodzi. Moja bratowa kupiła większość na 56 i się okazało, że mały był duży i ledwo się mieścił w 56 i musiała szybko kupować większe.
aga221122
mama Jurandzika :))
Niunia8381 nie strasz :-):-):-).
Postrzalka
Oliwciowa maminka
zetkawłaśnie tak kojarzyłam że któraś ten wózek kupowała tylko nie pamiętałam która z Was :-) Chyba on mi się podoba najbardziej wizualnie, sprzętowo i cenowo :-)
habciajeszcze nie łaziam po sklepach właśnie i nie widziałam, alezetkapisze że one tylko w Warszawie yyy jak to :-/ chciałabym go zobaczyc i podotykać. Habcia ja to nawet nie wiem za bardzo gdzie w Krakowie można wózki pooglądać znalazłam w necie że jest jakiś duuuuuuży entliczek pentliczek dopiero będę z M szukać. W razie jak sa tylko w Wawie to dla mnie nie problem bo ja z Warszawy jestem i będę tam niedługo na caaały tydzień to poszukam i pooglądam i opisze :-)
Ja muszę patrzeć na wagę bo tu wynajmujemy mieszkanie na 4p bez windy i w Warszawie mieszkanie mamy na 3p bez windy więc niestety trzeba będzie tachać na górę bo nie ma gdzie zostawić. Tylko u babć bedzie dobrze bo u jednej winda a druga na parterze mieszka :-)
aga nieźle wymyśliłaś z tym samochodem.
habciajeszcze nie łaziam po sklepach właśnie i nie widziałam, alezetkapisze że one tylko w Warszawie yyy jak to :-/ chciałabym go zobaczyc i podotykać. Habcia ja to nawet nie wiem za bardzo gdzie w Krakowie można wózki pooglądać znalazłam w necie że jest jakiś duuuuuuży entliczek pentliczek dopiero będę z M szukać. W razie jak sa tylko w Wawie to dla mnie nie problem bo ja z Warszawy jestem i będę tam niedługo na caaały tydzień to poszukam i pooglądam i opisze :-)
Ja muszę patrzeć na wagę bo tu wynajmujemy mieszkanie na 4p bez windy i w Warszawie mieszkanie mamy na 3p bez windy więc niestety trzeba będzie tachać na górę bo nie ma gdzie zostawić. Tylko u babć bedzie dobrze bo u jednej winda a druga na parterze mieszka :-)
aga nieźle wymyśliłaś z tym samochodem.
Ostatnia edycja:
Postrzalka
Oliwciowa maminka
elunia ja też wysokie preferuje, może nie jestem najwyższa, ale mam niewielkie doświadczenie w wózkach bo pracowałam w żłobku i miałam do czynienia z różniastymi wózkami, ale niestety wtedy nie myslałam o tym żeby sobie zapamiętać który fajny był no i bylo ich tak duzo że cięzko spamiętać. Na pewno dla mnie odpada 3kołowy. Pojade na polowanie z notesem i sobie bedę notować co i jak to potem zdam relacje :-)
zetka jak już wybierzesz sobie adres suwaczka to później muisz wejść w ustawienia, edytuj sygnaturę i tam będzie miejsce na podpis i wkleisz ten adres który sobie skopiowałaś widzę że wybrałaś dzidziusiowo tylko wkleiłaś nie w to miejsce co trzeba
reklama
Podziel się: