reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Ja mam złe przeczucia że mogę już w styczniu na dobre zostać w szpitalu i muszę przyspieszyć zakupy . Teraz kiedy tylko ja mam w domu prawo jazdy muszę większość rzeczy kupić i przywieźć do domu sama . Dziś kupiłam łóżeczko + pościel +obleczki + ochraniacz + baldachim . Jutro prześcieradełko bo nie mieli dziś niebieskich , bet , obleczki na bet , pieluchy , butelki a pod koniec miesiąca wózek . Ubranka co tydzień po kilka . Mam nadzieję że kupię wszystko ........:rofl2:

habcia teraz widze że zakupki udane:-) a wózek ma bardzo ładny kolor.

asus na pewno zdążysz a złe przeczucie niech sobie pójdą a kysz!!

Habcia, dobrze, że wstawiłaś drugie fotki, bo też wcześniejszych nie widziałam.
Kombinezonki słodziutkie:-):-):-)

ja też wybrałam podobny kolor wózka, myślę, że dla chłopca pasuje:tak:

Ni slyszalam o tym:no: Mozesz cos blizej powiedziec na ten temat?

maść robi się w szpitalu z łożyska (które rodzisz) :-) Położne mają ją na wyposażeniu w szpitalu dla kobiet ...bo jest najlepsza ;-) i z Kubą właśnie dostałam na własny użytek do domku :-)... Teraz mi moja mama przywiezie z Polski w lutym :-)

Ja mam złe przeczucia że mogę już w styczniu na dobre zostać w szpitalu i muszę przyspieszyć zakupy . Teraz kiedy tylko ja mam w domu prawo jazdy muszę większość rzeczy kupić i przywieźć do domu sama . Dziś kupiłam łóżeczko + pościel +obleczki + ochraniacz + baldachim . Jutro prześcieradełko bo nie mieli dziś niebieskich , bet , obleczki na bet , pieluchy , butelki a pod koniec miesiąca wózek . Ubranka co tydzień po kilka . Mam nadzieję że kupię wszystko ........:rofl2:

Mam nadzieję , że jednak dotrzymamy wszystkie do lutego.:tak:
Świetne zakupy, a pokażesz nam jakieś fotki?:-)
Bardzo lubię ogladać rzeczy dla maleństwa i codziennie w wolnej chwili układam po raz setny wszystkie ubranka.
Asus czy ty maleństwo będziesz trzymała w takim typowym becie w jakim my się wychowywałyśmy?

maść robi się w szpitalu z łożyska (które rodzisz) :-) Położne mają ją na wyposażeniu w szpitalu dla kobiet ...bo jest najlepsza ;-) i z Kubą właśnie dostałam na własny użytek do domku :-)... Teraz mi moja mama przywiezie z Polski w lutym :-)

Ja też o tym nic nie słyszałam.:no:Ale z której pępowiny twoja mama przywiezie ci w lutym tą maść? Z Kuby , z tego dzieciątka czy jak?:sorry:

j wiesz wczoraj w sklepach zorientowałam się że bet to jeszcze kupisz ale o powłoczki na niego to już tak łatwo nie jest , u mnie są tylko w jednym sklepie i tylko 3 kolory - niebieski , różowy i żółty :baffled: Może nawet kupiłabym rożek bo są przecież tanie ale jak widziałam jak kuzynka się po miesiącu męczyła ze swoją córcią - bo to wychodziła z niego , to nogi jej wystawały to stwierdziłam że jednak pozostanę wierna tradycji . Może rożek ładniejszy ale bet dużo bardziej praktyczny i funkcjonalny . A jaki on jest ? Moje dziewczyny miały taki że spód jest z czegoś z kokosa o przykrycie takie jak w pościeli do łóżeczek - myślę że nadal są takie same .:tak:

reklama
Wiesz czemu pytam? Bo sama mam taki , jeszcze po mnie. I wstydziłam sie przyznać , że też zamierzam w nim malucha trzymać na początku.:-D Rzeczywiście o nową poszwę do beta teraz bardzo trudno. Ja mam takie klasyczne białe z falbanką 26-letnie.Bardzo podoba mi się sam wygląd beta , no i wygląda tak szpanersko.;-)

Do góry