reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
A ja tak przy okazji zakupow podam adres Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl. To siec aptek, mozna zamowic w internecie, ale odebrac w aptece u siebie w miescie, takze odpadaja koszty przesylki. Na stronie jest spis aptek wiec mozna sie do ktorejs wybrac i poprosic o karte "dbam o zdrowie". Ja specjalnie sie pytalam, czy jak zamowie przez internet, a odbiore w aptece u siebie w miescie to jaka cena obowiazuje, no i wazna jest ta, ktora widzimy w internecie. Ostatnio kupowalam witaminy Feminatal DHA..roznica w cenie 8 zl:szok: na korzysc internetu.

że na necie są to ja wiem, ale ja szukam gdzieś ogólnie do kupienia na mieście :)

a co do aptek ja dwa razy kupowałam już Fissan za 25 zł (w dwóch rożnych aptekach), a ostatnio weszłam do SuperPharm a tam za 19,99 zł ;/ co za zdzierstwo ;/

AbEjA - że co robisz? podłączasz to do odkurzacza? hę? :szok::eek:
Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :-):-D

że podłączam do odkurzacza. Na serio :-)
Polecam stronę:
KATAREK: nowy, atestowany odciągacz kataru.

Używałam Fridy od urodzenia mojego zbója, 3 mce temu kupiłam Katarek i jest nie do porównania. Oczywiście wypróbowałam na sobie zanim podstawiłam Zuzce pod nos.
Chyba nic nie wyciągnie gilów lepiej no i jest rekomendowany przez pedistrów i laryngologów :-)

Co do doz.pl to swietna apteka. Załózcie sobie u nich karte lojalnościową i dodatkowo będziecie zbierac punkty. Zawsze jakaś extra korzyść. Leki sa do odbioru w wyznaczonej aptece na drugi dzień po złozeniu zamówienia.

Używałam sporadycznie linomagu (jak sie okazało ze mazidło do pośladków z Nivea jest nie do rozsmarowania) było OK, ale szybko sie konczyło. Potem kupiłam sudocrem i tak juz zostało. Miałam tez raz płyn do kapieli z oliwką z linomagu. Był ok.

reklama
Do góry