reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Ja też nie wiem co to muszle laktacyjne. Może to takie wkładki gdzie zbiera się wyciekający pokarm ???
-j-, ja nie będę kupowała majtek jednorazowych, bo mam dużo moich starych, powyciąganych bawełnianych. One są akurat na raz i do wyrzucenia. A są juz sprawdzone i wiem, że mnie nigdzie nie obcierają ani uciskają.
Aga, ja bym kąpała na mozaice, a jak maluch zacznie mocno chlapać przeniosłabym się do łazienki. My mieliśmy wanienkę ze stelażem, co bardzo polecam, przynajmniej schylać się nie trzeba.

reklama
a my dziś prawdopodobnie kupimy łóżeczko i wózek bo właściwie mamy już upatrzone a wczoraj widzialam, że jest przecena na ten własnie model o 50E wiec się opyla.
Planujemy kupić wózek z takim samochodowym nosidełkiem firmy MacLaren a przy wyborze tego własnie modelu kieruje sie tym by był w miare lekki, nie duży i by można go było łatwo skladać bo wiadomo jak to jest, czasem trzeba autobusami sie przemieszczać to co ja zrobie z wielkim wózkiem? No w każdym razie mnie sie ten podoba, choc tani nie jest :( ale nie bedę oszczędzać na wózku bo wiem jakie to ważne jeśli sie nie korzysta z samochodu
tak wygląda wózek Wózki dziecięce MACLAREN TECHNO XLR COFFEE BROWN POWDER PINK

a tak fotelik: Foteliki samochodowe Recaro do wózków Maclaren Techno XLR - Coffee Brown-Pink - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy

no i komplet kosztuje mnie tu po przecenie 370E

no a Łóżeczko to chcemy kupic takie turystyczne dwupozimowe z przewijakiem :)

Aga - ja bym kąpała dzidzie w pokoju...
Myslę, że jak już dzidzia bedzie na swiecie to babcia bedzie w siódmym niebie i nie będzie dla niej ważna mozaika... zobaczysz.
Ja ze swoją teściową też za dobrze nie mam, ale chociaż mieszkamy sami.
Ale przy kąpieli nie patrzyłabym na mozaikę:-D
Pozdrawiam. jp

Maran-atha uważam że bardzo dobrze wybrałaś. Swego czasu jak szukałam spacerówki to przyglądałam się też Maclaren'om i muszę przyznać, że bardzo przyzwoite i leciutkie wózeczki:tak: Będziesz z niego zadowolona dość długo korzystać - praktycznie do momentu, kiedy dziecko nie będzie już chciało jeździć w wózku. A i cena bardzo przystępna:tak:. Chciałam jeszcze tylko zapytać gdzie kupujecie tu w Dublinie:confused:

Maran-atha uważam że bardzo dobrze wybrałaś. Swego czasu jak szukałam spacerówki to przyglądałam się też Maclaren'om i muszę przyznać, że bardzo przyzwoite i leciutkie wózeczki:tak: Będziesz z niego zadowolona dość długo korzystać - praktycznie do momentu, kiedy dziecko nie będzie już chciało jeździć w wózku. A i cena bardzo przystępna:tak:. Chciałam jeszcze tylko zapytać gdzie kupujecie tu w Dublinie:confused:

Top Toy Store in UK & Ireland, for Games, Outdoor & Toys Online from Smyths Superstores

tutaj jest link tego sklepu ..jeśli bys chciała popatrzeć

Maran-atha bryczka bardzo ładna choć ja nie lubię małych kółek i takich rączek ;-) kazdy ma jakieś skrzywienia :-D

reklama
Dziewczyny a co myślicie o nowym X-Landerze model XQ, jest bardzo podobny do XA, tylko jest lżejszy o 4kg, co w moim przypadku jest ważne bo mam kilka schodów do klatki w bloku bez podjazdu. Ma mniejsze kółka z przodu niż XA, ale skrętne i bardzo fajnie sie go prowadzi. Poza tym łatwiej się go składa niż XA. Jedyna wada jak dla mnie to że nadal nie jest przekładane siedzisko podobnie jak w XA. Tu podaję linka do tego wóżka:
X-Lander Wózek X-Q Red spacerowy z opcją gondoli dla noworodka TOMI.pl Warszawa

Czy ktoś kupił może już ten wózek?? lub brał pod uwagę?? Co myślicie??:-)

Do góry