reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Jeszcze raz ja.
Lajfik wielkie dzięki za Twoją opinię. Muszę się w takim razie dobrze zastanowić przy zakupie wózeczka. Ale to fakt, te paski są okropne, ale ja miałam na myśli ten wózek, ale z jednolitym wnętrzem w kolorze szarym.
Kasikk to masz taki problem jak ja. W 16 tygodniu powiedział mi gin, że widzi u mojego dzidziusia pindorka:-) a więc ja szybko do sklepu po śliczne chłopięce bluzy, sweterki i inne rzeczy w kolorach chłopięcych, a tu w 24 tygodniu mówi mi że widzi ...dziewczynkę:szok:. No cóż ... nic już nie kupuje bo zdążę to zrobić po porodzie. W tej chwili mam uniwersalne kolorki żółte, zielone i jasne niebieskie:sorry2:Wyprawka czeka żółta, rożek zieloniutki, pościel niebieściutka itp. ;-) Trzymajcie się kobietki i szalejcie po sklepach dziecięcych. Aha a macie może jakąś sprawdzoną firmę kosmetyków dla bobasków? Ja przychylam sie ku Nivea, ale może macie inne zdanie? Pa buziaczki:happy:

reklama
Dziewczyny, wózki firmy Baby Design są naprawdę świetnej jakości, my mamy spacerówkę i prowadzi się super :-)

Teraz to ja już nie wiem czy:
espiro 3 w 1
czy X- lander XA 2 w 1 :baffled::confused::confused::confused:

Espiro jest tańszy ale czy lepszy ....cholerka nie wiem ????:no:

Jeszcze raz ja.
Lajfik wielkie dzięki za Twoją opinię. Muszę się w takim razie dobrze zastanowić przy zakupie wózeczka. Ale to fakt, te paski są okropne, ale ja miałam na myśli ten wózek, ale z jednolitym wnętrzem w kolorze szarym.
Kasikk to masz taki problem jak ja. W 16 tygodniu powiedział mi gin, że widzi u mojego dzidziusia pindorka:-) a więc ja szybko do sklepu po śliczne chłopięce bluzy, sweterki i inne rzeczy w kolorach chłopięcych, a tu w 24 tygodniu mówi mi że widzi ...dziewczynkę:szok:. No cóż ... nic już nie kupuje bo zdążę to zrobić po porodzie. W tej chwili mam uniwersalne kolorki żółte, zielone i jasne niebieskie:sorry2:Wyprawka czeka żółta, rożek zieloniutki, pościel niebieściutka itp. ;-) Trzymajcie się kobietki i szalejcie po sklepach dziecięcych. Aha a macie może jakąś sprawdzoną firmę kosmetyków dla bobasków? Ja przychylam sie ku Nivea, ale może macie inne zdanie? Pa buziaczki:happy:

Ja też z Polski ściągam sobie NIVEA ...są rewelacyjne:-D

Już myslałam, że odkładając dzidziusiowe zakupy na nowy rok zabieram się za to zbyt późno, ale widzę, że nie tylko ja odkładam to na później, uffff.....

a mi brakuje smoczkow, butelek i kosmetykow. Chce je kupic w grudniu. W tym tyg kupujemy wozek x lander xa 2008. Wole byc przygotowana ze wzgledu na moje problemy.

lajfik nie prowadziłam espiro ale sama zastanawiam się nad X-landerem. Ten za to prowadzi się fajnie :> tyle że ja go prowadziłam po sklepie na sucho hehe ciekawe czy po zakupie też powiem że jest rewelacyjny :-);-) Myślę jeszcze nad Mutsy z przekładaną rączką.

ardesh ja też chciałam mutsy (są najładniejsze), ale jak pojechałam do sklepu i go poprowadziłam (urban raider i 3 i 4 raider) to poczułam jakbym pchała czołg. A ten Transporter to w ogóle porażka. Mieliśmy też problem z jego rozmiarem po złożeniu i dlatego zrezygnowaliśmy :( ale jak ktoś ma większe auto niż my to myślę, że to nie problem.
Dlatego Quinny też m.in. bieżemy (Buzz 4, bo speedi też jest wielki i niewygodny), ma kurde o pół metra mniej długości po złożeniu niż mutsy, nie wspominając już o wysokości i szerokości. A prowadzi się go jakby ważył 5 kilo.
Jak Mutsy skręcasz to te kołeczka się gubią i musisz je naprostowywać w odpowiednim kierunku, żeby jechać. A Quinny zrobisz 10 obrotów w lewo, 10 w prawo i odrazu jedzie chce chcesz jechać. Piszę o tym, bo wiem że to podobne ceny są między Mutsy i Quinny akurat.

reklama
lajfik nie prowadziłam espiro ale sama zastanawiam się nad X-landerem. Ten za to prowadzi się fajnie :> tyle że ja go prowadziłam po sklepie na sucho hehe ciekawe czy po zakupie też powiem że jest rewelacyjny :-);-) Myślę jeszcze nad Mutsy z przekładaną rączką.

X-landery są rewelacyjne :-) moje koleżanki mają i chwalą ...tylko podkusiła mnie cenowa oferta espiro ..bo bym miała już 3 w 1 za około 1200 zł. a ja nie mam zamiaru wydawać 2000 tys. na wózek bo gondola i tak mi posłuży tylko do lata:sorry2:
A x- landery są mocne jak stal :-p na pewno nie skrzypią ani nie trzeszczą bo tego się obawiam:baffled: wiem jak niektóre wózki się zachowują po kilku miesiącach:tak:
Na razie chyba przoduje X-lander XA:confused::confused::confused::rofl2:

Do góry