reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Kamylka możesz zawsze zmienić wózek na taki do którego da się dopiąć dostawkę:-)

Dziewczyny pomóżcie mi: próbuję wkleić suwaczek ze strony lilypie i jakoś mi nie idzie :zawstydzona/y:

reklama
Ja jednak kupuję Quinny Buzz 4 i też przez internet, jest dużo tańszy.

Święte słowa.. kolosalna różnica w cenie
Kamylka ma rację- te Buzz'y z 2008 roku mają pojemniejszą spacerówkę bo czytałam kilka opinii i dziewczyny pisały że ta z zeszłych lat jest ciut za mała jak dziecko jest już starsze..
My chyba też już na Buzza się zdecydowaliśmy.. na necie nie dość że dużo taniej to jeszcze mnóstwo gratisów dodają;-)

Dziewczyny, a oglądałyście Quinny Speedi SX? Wg mnie ma lepszą/ większą spacerówkę i 3 pompowane koła. Gondola i fotelik w obu są takie same, a spacerówka mi osobiście bardziej podoba się w Speedi, niż w Buzzie. My już zdecydowaliśmy się na Speedi właśnie :-) I też kupimy przez internet :tak:

Jak dla mnie to nie podobają mi się spacerówki w Quinny ...wyglądają jak wanienki :))) i dzieci nie mogą leżeć ..jakoś mi nie pasi ten wózek ... niedawno widziałam na żywo ten wózeczek ,,jak dziewczyna jechała to strasznie skrzypiał....:(

Ja też widziałam już kilka wózków ,,na żywo'' i nie wyglądały źle. Ostatnio widziałam kobitkę z maluszkiem w spacerówce Speedi właśnie i miał sporo miejsca, leżał sobie w śpiworku też Quinny i wyglądało, że mu wygodnie :tak: Dla mnie te spacerówki Buzza są takie wąskie, ale Speedi jest fajny :tak:

reklama
Ja też widziałam już kilka wózków ,,na żywo'' i nie wyglądały źle. Ostatnio widziałam kobitkę z maluszkiem w spacerówce Speedi właśnie i miał sporo miejsca, leżał sobie w śpiworku też Quinny i wyglądało, że mu wygodnie :tak: Dla mnie te spacerówki Buzza są takie wąskie, ale Speedi jest fajny :tak:

No właśnie ponoć teraz w Buzzach zrobili większe te spacerówki..A co do Speedy to tam nie ma mozliwości zmiany kierunku jazdy, a jak młoda będzie jeszcze malutka to ja wolałabym żeby jeździła przodem do nas, a poza tym córa mojej przyjaciółki robiła krzyk jak nie widziała mamy.. No i widziałam że te nowe Buzzy mają dość mocno pochylane spacerówki więc chyba nie będzie źle.
A opinie negatynwe o Buzzach tu z forum też już czytałam- ale chyba o każdym wózku można znaleźć coś za i przeciw no nie?

Do góry