reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Maltanko - my dostaliśmy taki pokrowiec na siedzenie, żeby butami nie ciorała siedząc - nie używamy, gdzieś mąż wciepnął i nie ma;p i dwa jakieś zabawkowe zegarki czy jakoś tak... a co za baba jaga?:O

reklama
postrzalka i my mamy problem z butami i czapkami.... buciki czy sztywne czy mieciutkie to sie mackowi niewygodnie w nich chodzi, choc chodzi w nich dobrze, ale denerwuje sie jak mu je zakladam.... moze blizej lata uda sie kupic jakiejs wygodniejsze sandalki. No a czapki to wiecznie za male.... Zawsze mu mierze przy zakupowaniu, ale po praniu albo po kilku uzyciach okazuje sie ze nie jest taka wygodna i znow mlody chce ja sobie sciagac jak jestesmy na spacerze

Maltanko - my dostaliśmy taki pokrowiec na siedzenie, żeby butami nie ciorała siedząc - nie używamy, gdzieś mąż wciepnął i nie ma;p i dwa jakieś zabawkowe zegarki czy jakoś tak... a co za baba jaga?:O

Martussa nie ma już na tej stronie. Tutaj WYPRZ_FOTELIK SAM. MAXI COSI PRIORI +WYS 0+GRATIS! (991627711) - Aukcje internetowe Allegro

wczoraj jak patrzyłam to dawali gratis taką fajną baba jagę z taką przyssawką na szybę z jednej strony miała goły tyłek:-p

No baba jaga z gołym tyłkiem to gratis dla taty?? :))

My mamy ten sam fotelik co martussa, od tego samego sprzedawcy...z fotelikiem wszystko OK....no i ten organizer na fotel mamy, a zegarki to gdzieś wcięło :)

Wiecie co, pojechałam wczoraj po sandały dla młodej, bo za miesiąc już jedziemy na wakacje. Przeszłam sklepy wzdłuż i wszerz i wszędzie ceny od 130 zł do 250 zł! Widziałam takowe ceny już wcześniej, ale myślałam, że znajdę też jakieś tańsze. A tu guzik!
Przecież to jest nienormalne wydać tyle kasy na sandały na jeden sezon dla dziecka!
Wkurzyłam się w końcu i poszłam do CCC, gdzie mają najtańsze buty i znalazłam sandały za 40 zł. Wydają się być ok, podeszwa jest giętka i płaska. Ale teraz tak się zastanawiam czy dobrze zrobiłam.

A wy jakie buty kupujecie dla dziecka? Wiadomo, że kapcie i półbuty są tańsze np te z tej firmy befado, ale sandały mają takie ceny, że oczy z orbit wychodzą.

Wiecie co, pojechałam wczoraj po sandały dla młodej, bo za miesiąc już jedziemy na wakacje. Przeszłam sklepy wzdłuż i wszerz i wszędzie ceny od 130 zł do 250 zł! Widziałam takowe ceny już wcześniej, ale myślałam, że znajdę też jakieś tańsze. A tu guzik!
Przecież to jest nienormalne wydać tyle kasy na sandały na jeden sezon dla dziecka!
Wkurzyłam się w końcu i poszłam do CCC, gdzie mają najtańsze buty i znalazłam sandały za 40 zł. Wydają się być ok, podeszwa jest giętka i płaska. Ale teraz tak się zastanawiam czy dobrze zrobiłam.

A wy jakie buty kupujecie dla dziecka? Wiadomo, że kapcie i półbuty są tańsze np te z tej firmy befado, ale sandały mają takie ceny, że oczy z orbit wychodzą.

Larkaa ja lubie Daichmana i tam sa w granicy od 39 do 99zl. :) A w CCC Kubie kupowalam jak mieszkalam w Polsce i sa spoko .

Ja kupiłam przez internet.
- wiem, że lepiej przymieżyć, ale u nas nie ma ciekawych, a na wyjazd do Torunia nie mam czasu:-(
Bratowa -kupiła kilka razy -u Mazurka i zadowolona, my też kupilismy- są ze skórki-cudowne, miekkie, usztywniony zapiętek,wysoka kostak, zupełnie jak "Bartek" ale buciki tańsze:-)
Rozmiary 18-25 - Mazurek - skórzane buty dla dzieci
Jaś w nowych bucikach od Mazurka.
Sandałki też sa w ładnych wzorach.

Załączniki

• IMG_2642jjjjjjj.jpg
    IMG_2642jjjjjjj.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 38
a ja Deichmana znowu nie polecam, kiedyś M sobie kupił tam buty i podeszwa za dwa dni mu się rozleciał, i jakoś mam niesmak do tego sklepu.

Na zimę mieliśmy buciki z "Bartusia" (babcia kupiła) super, bardzo byłam z nich zadowolona. Natomiast teraz jak poszłam tam zobaczyć buty na wiosnę ceny mnie rozwaliły, kupiłam w CCC za 40 zł i jestem tak srednio zadowolona, raz jak przyszliśmy ze spaceru młody miał wilgotne nóżki:-((wcale nie było gorąco). I też mam teraz dylemat nad sandałami, gdzie tu kupić, a obawiam się czy Hubert nie będzie miał tego problemu z butami co ja, nie mogę chodzić w nie skórzanych. Widziałam też te z Befado w sklepie i ceny przystępne były.:tak:

reklama
Maltanka moja Maja tez czesto ma spocona nozke jak dluzej pochodzi w butkach a nie mamy tych najtanszych tylko z Clarksa wiec... nie znaczy ze tansze buty to od razu zla jakosc.
ja lubie CCC i kupowalam tam za kazdym razem jak bylam w PL buciki dla Zuzi i moim zdaniej sa super bo maja podeszwe gietka co z jakoscia tutejszych butow w UK tak samo z nizszej polki rownac sie nie moga:no:. i na pewno teraz jak przylece to tez zaopatrze sie w CCC bo i wyglad i jakosc dla mnie jest ok no i cena rowniez spoko.

Do góry