ana545
Mama Gabrysia
Mary ja tez ubiore Gabrysia na chrzest w jakies elaeganckie ciuszki ktore juz ma nie bede specjalnie kupowala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hooba czytalam na marcowkach o tych wozkach i dziewczyny sa zadowolone. ale jak masz chwilke czasu to wejdz na ich forum i poczytaj w watku zakupowym ;-)Haj, przepraszam że tak z doskoku, ale nie dość że bart ma katar, ja gorączkę, to do tego z sesyją walczę i mam już dość:-baffled:. Mam pyt do mam posiadających cybexy - parasolki (bo z tego co pamiętam to chyba Antar i Elwis mają): czy się sprawdzają jako wózki ? i czy nie żałujecie zakupu? będę wdzięczna za opinie
Moj lubi pchac odkurzacz i taborety duzo bardziej niz pchanie pchacza ;-)
Hooba czytalam na marcowkach o tych wozkach i dziewczyny sa zadowolone. ale jak masz chwilke czasu to wejdz na ich forum i poczytaj w watku zakupowym ;-)