reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
dzięki dziewczyny :-) ja w sumie nie chciałam kupować tych kompletów tylko białe spodnie i sweterek Mam fajny różowy płaszczyk to by też mogło być ale rodzinka która ostatnio była na roczkach stwierdziła że dzieci ubrane są na biało:sorry2: Zobaczymy mi sie 1,2 i 7 chyba najbardziej podoba
Kombinezonu na pewno nie założę na to bo u nas w kościele ciepło jest:tak: i jeszcze będziemy siedzieć w pierwszej ławce blisko kratki to już aż za ciepło mi będzie.

Wiecie Zosia jeszcze nie miała założonego kombinezonu:confused: mam jeden od szwagierki ale on wcale nie jest taki ciepły :sorry2: mamy kurteczkę next i ona jest cieplejsza No i mam w wózku i na sanki śpiwór z owczej wełny podobny do tego i małej jest ciepło
ŚPIWÓR ŚPIWOREK DO WÓZKA NOSIDŁA owcza wełna (865052820) - Aukcje internetowe Allegro

Zosia nie ma pchacza i chodzika też nie.:-) Radzimy sobie bez.

Piotruś też nie ma pchacza ani chodzika a całkiem dobrze radzi sobie z chodzeniem:tak: Chodzika od razu wiedziałam że nie będę kupować, nad pchaczem zastanawiałam się, ale stwierdziłam że to będzie na krótko, bo jak już nauczy się chodzić całkowicie sam to pchacz go nie będzie interesował, wolę mu kupić rowerek na lato:happy2:

mary105 Piotruś ma taki kombinezon, który nadaje się na -10 st, jak jest ok 0 to małemu jest za ciepło.

Haj, przepraszam że tak z doskoku, ale nie dość że bart ma katar, ja gorączkę, to do tego z sesyją walczę i mam już dość:-:)baffled::wściekła/y:. Mam pyt do mam posiadających cybexy - parasolki (bo z tego co pamiętam to chyba Antar i Elwis mają): czy się sprawdzają jako wózki ? i czy nie żałujecie zakupu? będę wdzięczna za opinie:tak:

Haj, przepraszam że tak z doskoku, ale nie dość że bart ma katar, ja gorączkę, to do tego z sesyją walczę i mam już dość:-:)baffled::wściekła/y:. Mam pyt do mam posiadających cybexy - parasolki (bo z tego co pamiętam to chyba Antar i Elwis mają): czy się sprawdzają jako wózki ? i czy nie żałujecie zakupu? będę wdzięczna za opinie:tak:
Hooba czytalam na marcowkach o tych wozkach i dziewczyny sa zadowolone. ale jak masz chwilke czasu to wejdz na ich forum i poczytaj w watku zakupowym ;-)

Hejka. To i ja dołączę się do mam które chcą kupić spacerówkę. Ja kupiłam miesiąc temu Wiktorii ten wózek MULTIWAY_CHICCO_CT 04_ akces_PL.GW_SKLEP_ibdi_lodz (887517884) - Aukcje internetowe Allegro i jestem MEGA zadowolona :tak: Jest bradzo funkcjonalny ponieważ ma duże koła, siedzisko jest dość szerokie w porównaniu do innych spacerówek no i ma pozycję leżącą, która jest dla mnie w dalszym ciągu bardzo ważna bo Wika tylko jak wyjedzemy na dwór wózkiem to zasypia:-D Także z czystym sumieniem polecam. Aha mam ten pomarańczowy - świetnie wygląda.
A na roczek kupiliśmy córci ten jeździk JEŹDZIK JEZDZIKI z MP3 3w1 PCHACZ I KOLYSKA (892107279) - Aukcje internetowe Allegro. Po złożeniu go jesem baaaadzo zadowolona. Zobaczymy czy Wika też będzie jak go dostanie;-) Chciałam kupić rowerek, ale stwierdziliśmy, że i tak pedałować nie będzie teraz umiała, a na jeździku nóżki sobie wzmocni od odpychania się. Rowerek kupimy na 3-cie urodzinki jak będzie bardziej rozumna:tak:
Wika teraz waży 9400 i ma 75 cm wzrostu. Ciuszki kupujemy na 86 bo na 80 są na styk. Pozdrawiam :happy2:

Moj lubi pchac odkurzacz i taborety duzo bardziej niz pchanie pchacza ;-)

dokładnie moja tez kupilismy jej pchacz a ona i tak woli przepychac swoje krzesełko do karmienia niz tego pchacza;-)ale to pewnie dlatego ze jednak ten pchacz jeszcze troche za szybki jest dla niej bo na kułkach a krzesełko bez;-)no i musi za nim biegac

reklama
Do góry