reklama
dziewczyny, a macie jeździk? mi cały czas po głowie chodzi ten chicco quatro ale nie mam za duzo miejsca w domu i sama nie wiem. mala ma teraz pchacz, na roczek od babci dostanie roweryk.
Kupie Mackowi cos w tym stylu
Rowerek dziecięcy Kotek Niebieski Arti Nowy (891330286) - Aukcje internetowe Allegro
ale za jakis czas, moze juz w te wakacje jak uznam ze jest gotowy na cos takiego. Jezdzika kupowac nie bede bo ten rowerek spelnia podobna funkcje, tez mozna posadzic dziecko i pchac, a ono nie musi jeszcze umiec pedalowac. W domu nie mam miejsca na jezdzenie jezdzikiem, juz pchaczokazuje sie porazka bo maly obija nim o meble
My kupilismy juz dawno spacerówke i jestem z niej zadowolona.
WÓZEK PARASOLKA ESPIRO JET BABY DESIGN wys=0 Wwa (881887641) - Aukcje internetowe Allegro
Mało miejsca w aucie zajmuje.
my mamy taki sam i jestem bardzo zadowolona
halmarta jolek chcialam sie was zapytac o ta parasolke... ona po zlozeniu ma ok 107cm dlugosci, czy mimo tego ławto ją wlozyc do bagaznika samochodu? Wozek ktory ma teraz sklada sie w zupelnie inny sposob, ale po zlozeniu jest dosc krotki, za to wysoki a zajmuje mi prawie caly bagaznik auta :-(
nimfi ja na jednej ręce mam Nikusia , a drugą składam i pakuję do bagażnika i mi jest łatwo .
:-) to super ;-)
wlasnie o cos takiego mi chodzilo, bo mam juz dosć tego, ze pakowanie rzeczy Macka do auta zajmuje nam z pol godziny
maltanka
Fanka BB :)
Wlasnie znalazlam na allegro taka spacerowke ktora ma przekladana raczke ;-)
SUPERLEKKI WOZEK WOZKI SPACEROWKA 3KOLORY CLIPER (875846512) - Aukcje internetowe Allegro
nimfii mi się podoba. jak bym nie miała spacerówki to sama bym sobie taki kupiła,
dziewczyny, a macie jeździk?
my chcemy kupić na wiosnę, bo na rowerek to chyba za wcześnie jeszcze.
reklama
no ten Clipper jest bardzo fajny ale troche nie podoba mi sie jego montaz, wydaje mi sie ze zajmowalby tyle miejsca co wielofunkcyjny Musze sie w sklepie rozejrzec za tymi wozkami bo tak to nic nie wybiore
Podziel się: