reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

larkaa - fajne dziecię na suwaczku :) i w opasce z kokardką!nasza zwala wszystko co sie jej załozy, nie zdążyłam w swięta jej zrobic zdjęcia z opaską bo od razu zdjęła :/ 12,99 w błoto :)

reklama
dziewczyny, a macie jeździk? mi cały czas po głowie chodzi ten chicco quatro ale nie mam za duzo miejsca w domu i sama nie wiem. mala ma teraz pchacz, na roczek od babci dostanie roweryk.

Kupie Mackowi cos w tym stylu

Rowerek dziecięcy Kotek Niebieski Arti Nowy (891330286) - Aukcje internetowe Allegro

ale za jakis czas, moze juz w te wakacje jak uznam ze jest gotowy na cos takiego. Jezdzika kupowac nie bede bo ten rowerek spelnia podobna funkcje, tez mozna posadzic dziecko i pchac, a ono nie musi jeszcze umiec pedalowac. W domu nie mam miejsca na jezdzenie jezdzikiem, juz pchaczokazuje sie porazka bo maly obija nim o meble :no:

halmarta jolek chcialam sie was zapytac o ta parasolke... ona po zlozeniu ma ok 107cm dlugosci, czy mimo tego ławto ją wlozyc do bagaznika samochodu? Wozek ktory ma teraz sklada sie w zupelnie inny sposob, ale po zlozeniu jest dosc krotki, za to wysoki a zajmuje mi prawie caly bagaznik auta :-(

reklama
no ten Clipper jest bardzo fajny :tak: ale troche nie podoba mi sie jego montaz, wydaje mi sie ze zajmowalby tyle miejsca co wielofunkcyjny :dry: Musze sie w sklepie rozejrzec za tymi wozkami bo tak to nic nie wybiore :no:

Do góry