reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

heh, szkoda,ze i robalom sie podoba :( Tez chyba wybiore róż tylko z myśla o drugim dziecku ten róż w przypadku chłopca średni będzie :))) Tylko najpierw muszę sprzedać loolę.

reklama
powiem wam ze i mi ten maclaren sie strasznie podoba i babcia chce zrobic skladke i kupia moze mojej Idze to by był świetny prezent na roczek

Ostatnio pytalam w sklepie o spacerowke ktora mialaby raczke przekladana do jazdy w przod i tyl, tak jak wozki wielofunkcyjne. Pani powiedziala mi ze takich spacerowek nie ma. Wydaje mi sie ze moze miec racje, ale chcialam zapytac Was jako specjalistki ktore tez sa na zakupie spacerowek ;-) Znacie jakis taki wozek z raczka przekladana|?

Ostatnio pytalam w sklepie o spacerowke ktora mialaby raczke przekladana do jazdy w przod i tyl, tak jak wozki wielofunkcyjne. Pani powiedziala mi ze takich spacerowek nie ma. Wydaje mi sie ze moze miec racje, ale chcialam zapytac Was jako specjalistki ktore tez sa na zakupie spacerowek ;-) Znacie jakis taki wozek z raczka przekladana|?

Szczerze mówiąc, nie kojarzę....ale nie znam wszystkich modeli.
A jeśli wolno spytać, po cóż Ci ta przekładana rączka?:)
Ja miałam w wózku wielofunkcyjnym np. tą opcję i nigdy z niej nie korzystałam, była zbędna :)

larkaa
Maciek jezdzi przodem do mnie wiec ja korzystam z takiej opcji. Nie jest ona konieczna ale jakby byla to byloby fajnie, zawsze moglabym go odwrocic buzka do mnie.
Wlasnie znalazlam na allegro taka spacerowke ktora ma przekladana raczke ;-)

http://www.allegro.pl/item875846512_superlekki_wozek_wozki_spacerowka_3kolory_cliper.html

wiec juz wiem ze takie istnieja ale po zlozeniu zajmuja tyle miejsca co wozek wielofunkcyjny wiec raczej odpadaja. Chcialam cos co zajmuje mniej miejsca po zlozeniu wiec zdaje sie ze pozostanie mi standardowa parasolka. Tylko ze te zazwyczaj sa do 15kg :shocked2: To jak Maciek ma juz 11kg to ile on w tym pojezdzi|? :dry: Masakra jakas z tym szukaniem wozka :no:

Ostatnia edycja:
dziewczyny, a macie jeździk? mi cały czas po głowie chodzi ten chicco quatro ale nie mam za duzo miejsca w domu i sama nie wiem. mala ma teraz pchacz, na roczek od babci dostanie roweryk.

reklama
ja mam i jestem bardzo zadowolona. Tylko nie będziemy mieli na pewno żadnego rowerka przez jakieś dwa lata, chyba że J zacznie wykazywać chęci do pedałowania wcześniej. Jeśli masz rowerek i ma rączkę do pchania przez opiekuna to jest to dla mnie jeździk.

Do góry