reklama
larkaa świetne sanki . Na takich to Niko chyba by nie zginął.My mamy sanki 16-letnie .M sam robił dla chłopaków .Co prawda ma oparcie ale chłopcy przyginają je ,bo mówią ,że nie dobrze im się zjeżdża z górki
a fotelik też dostałam od sąsiadki . W dobrym stanie ,bezwypadkowy .Jej królewna już jest duża i zmieniała jej na siedzisko
a fotelik też dostałam od sąsiadki . W dobrym stanie ,bezwypadkowy .Jej królewna już jest duża i zmieniała jej na siedzisko
maltanka
Fanka BB :)
larkaa fajne sanki,
no ja jeszcze nie mam i nic nie przychodzi mi do głowy.
mamuśki dawajcie jakieś pomysły
Czy macie jakies palny co do prezentu na roczek naszych dzieciaczków?
no ja jeszcze nie mam i nic nie przychodzi mi do głowy.
mamuśki dawajcie jakieś pomysły
maltanka
Maltanka mam ten sam problem.
-
ja myślałam kiedyś o takim samochodzie sterowanym, z pilotem dla tatusia, a mały w środku siedzi, byliśmy nawet oglądać w sklepie, ale to trochę drogie.
może rowerek jakiś, albo jeździk, ale nie wiem czy na jeździk to nie będzie już za duży.
tylko na razie mam tak jak habcia - jeszcze nikt mnie nie pytał co chcemy
aga221122
mama Jurandzika :))
maltanka jeździk prawdopodobnie będziesz używać długo, chyba, że małemu się nie spodoba. Rowerek to też można powiedzieć jeździk. Jedynie co mogę podpowiedzieć to wysokość rączki do pchania jednego jak i drugiego. Ja na jeździek wydałam kupę kasy, ale wysokość rączki jest ok i nie muszę być przygarbiona.
maltanka
aga Hubertowi się podoba jeździk, mamy jeden w domu taki najzwyklejszy (babcia kupiła), który się już rozwalił, a do tego jest taki niski że nie nadaje się na jazdę po chodniku.
aga a jaki wy macie? wklej linka
aga a jaki wy macie? wklej linka
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
8W1 ROWEREK JEŹDZIK PCHACZ DŹWIĘKI INJUSA !new! (874228654) - Aukcje internetowe Allegro
mamy inny, ale nie mogę znaleźć na necie takiego samego co mamy. Mamy tej firmy. Jeździliśmy nim już po chodniku. Nie długo, ale wytrzymał. Zobaczymy jak będzie na wiosnę:-):-):-)
mamy inny, ale nie mogę znaleźć na necie takiego samego co mamy. Mamy tej firmy. Jeździliśmy nim już po chodniku. Nie długo, ale wytrzymał. Zobaczymy jak będzie na wiosnę:-):-):-)
Podziel się: