reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

larkaa fajne sanki :tak:chcialam kupic podobne ze spiworkiem ale maluch juz dostal od dziadka sanki bez spiworka a wiec zostaja te ;-) spiwor mamy swoj ale nie jest tak fajny jak ten saneczkowy:dry:

reklama
larkaa świetne sanki . Na takich to Niko chyba by nie zginął.My mamy sanki 16-letnie .M sam robił dla chłopaków .Co prawda ma oparcie ale chłopcy przyginają je ,bo mówią ,że nie dobrze im się zjeżdża z górki:-D:-D

a fotelik też dostałam od sąsiadki . W dobrym stanie ,bezwypadkowy .Jej królewna już jest duża i zmieniała jej na siedzisko

Maltanka mam ten sam problem.
-

ja myślałam kiedyś o takim samochodzie sterowanym, z pilotem dla tatusia, a mały w środku siedzi, byliśmy nawet oglądać w sklepie, ale to trochę drogie.

może rowerek jakiś, albo jeździk, ale nie wiem czy na jeździk to nie będzie już za duży.

tylko na razie mam tak jak habcia - jeszcze nikt mnie nie pytał co chcemy:no:

maltanka jeździk prawdopodobnie będziesz używać długo, chyba, że małemu się nie spodoba. Rowerek to też można powiedzieć jeździk. Jedynie co mogę podpowiedzieć to wysokość rączki do pchania jednego jak i drugiego. Ja na jeździek wydałam kupę kasy, ale wysokość rączki jest ok i nie muszę być przygarbiona.

aga Hubertowi się podoba jeździk, mamy jeden w domu taki najzwyklejszy (babcia kupiła), który się już rozwalił, a do tego jest taki niski że nie nadaje się na jazdę po chodniku.:no:

aga a jaki wy macie? wklej linka

reklama
Do góry