reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Tak..ksiazeczki naprawde sa bardzo fajne z tej serii:-)
ja mam 'krok po kroku' 'owoce' Boze Narodzenie'. Kaja UWIELBIA krok po kroku -jest rewelacyjna!:-D

potwierdzam "krok po kroku" rewelacja!!! :) Ona ja uwielbia. mamy jeszcze: owoce, kolory, wieś(uwielbia kaczkę), ciało - tą też lubi, male stworzonka. mamy też pojazdy z wydawnictwa "Wilgi", a olisiejczuk mamy tez taką malutka książeczkę ze zwierzatkami domowymi - tą bardzo lubi rzucac gdzie popadnie.

dzieki larkaa - podnóżek, ach no tak, wyleciala mi ta nazwa z głowy, ciagle się człowiek uczy i nadal głupi... ile tych pojec trzeba było wpoić : pajac, rampers, body, śpiochy, gondola, itp hahaha :)

reklama
My też mamy te książeczki, o których piszecie:-) Mamy 10 szt, Piotrusiowi podobają się "kolory" i "zima".

Wozka na razie nie zmieniam , mamy zime wiec po co?
?

:tak::tak: ja na razie ciesze sie z sanek dla Macka bo to jedyny środek transpotu na jakim moze on wyjechac z bloku :-p alejki odsniezaja nam raz na jakis czas, ale co z tego jak snieg sypie niemal non stop :tak:

Spacerowke kupie zapewne Coneco o ile nie dostane jakiejs na urodziny Macka:tak:

my też mamy te książeczki i jestem z nich zadowolona.
A na spacery puki co to mało chodzimy bo dzieciaki chore ale jak już idziemy to tylko sanki bo mieszkamy na wsi i tutaj wszędzie biało :-)

ja po prostu rozrywam boki

Pbg ja robie tak jak Jolek:-p A przy zkladaniu wsuwam dlonie w pieluche tak zeby wierzchy lapek dotykaly tego 'zespolenia' i wciagam malemu na doopke, wyjmuje lapki i juz.:-) Jeszcze nigdy mi sie nic nie rozerwalo:no:

A ksiazeczki u nas tez kroluja:-) i zajmuja malego na duzo dluzej niz te wszystkie swiecaco-grajace-cacka:-p:-p:-p

Dziewczyny Maclaren sprawdzony!!!!! Mistrzostwo świata i rewelacyjnie prowadzi się JEDNĄ RĘKĄ. Przysięgam :)
I stestowałam wieszanie toreb na rączkach - mistrz!!! :)

reklama
larkaa - kusisz. Czym się różni quest sport od quest mod? Gdzie larka kupilas? Jua się napaliłam aczkolwiek lepiej gdybym kupila go za 2 mce - ale teraz pewnie sa obnizki,...

i jeszcze jedno - kupi lyscie juz fotelik? ja nadal nie wiem czy Tobi czy xp...

Ostatnia edycja:
Do góry