reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Tak..ksiazeczki naprawde sa bardzo fajne z tej serii:-)
ja mam 'krok po kroku' 'owoce' Boze Narodzenie'. Kaja UWIELBIA krok po kroku -jest rewelacyjna!:-D

potwierdzam "krok po kroku" rewelacja!!! :) Ona ja uwielbia. mamy jeszcze: owoce, kolory, wieś(uwielbia kaczkę), ciało - tą też lubi, male stworzonka. mamy też pojazdy z wydawnictwa "Wilgi", a olisiejczuk mamy tez taką malutka książeczkę ze zwierzatkami domowymi - tą bardzo lubi rzucac gdzie popadnie.

dzieki larkaa - podnóżek, ach no tak, wyleciala mi ta nazwa z głowy, ciagle się człowiek uczy i nadal głupi... ile tych pojec trzeba było wpoić : pajac, rampers, body, śpiochy, gondola, itp hahaha :)

reklama
My też mamy te książeczki, o których piszecie:-) Mamy 10 szt, Piotrusiowi podobają się "kolory" i "zima".

Wozka na razie nie zmieniam , mamy zime wiec po co?
?

:tak::tak: ja na razie ciesze sie z sanek dla Macka bo to jedyny środek transpotu na jakim moze on wyjechac z bloku :-p alejki odsniezaja nam raz na jakis czas, ale co z tego jak snieg sypie niemal non stop :tak:

Spacerowke kupie zapewne Coneco o ile nie dostane jakiejs na urodziny Macka:tak:

my też mamy te książeczki i jestem z nich zadowolona.
A na spacery puki co to mało chodzimy bo dzieciaki chore ale jak już idziemy to tylko sanki bo mieszkamy na wsi i tutaj wszędzie biało :-)

ja po prostu rozrywam boki

Pbg ja robie tak jak Jolek:-p A przy zkladaniu wsuwam dlonie w pieluche tak zeby wierzchy lapek dotykaly tego 'zespolenia' i wciagam malemu na doopke, wyjmuje lapki i juz.:-) Jeszcze nigdy mi sie nic nie rozerwalo:no:

A ksiazeczki u nas tez kroluja:-) i zajmuja malego na duzo dluzej niz te wszystkie swiecaco-grajace-cacka:-p:-p:-p

Dziewczyny Maclaren sprawdzony!!!!! Mistrzostwo świata i rewelacyjnie prowadzi się JEDNĄ RĘKĄ. Przysięgam :)
I stestowałam wieszanie toreb na rączkach - mistrz!!! :)

reklama
larkaa - kusisz. Czym się różni quest sport od quest mod? Gdzie larka kupilas? Jua się napaliłam aczkolwiek lepiej gdybym kupila go za 2 mce - ale teraz pewnie sa obnizki,...

i jeszcze jedno - kupi lyscie juz fotelik? ja nadal nie wiem czy Tobi czy xp...

Ostatnia edycja:
Do góry