reklama
Postrzalka
Oliwciowa maminka
też miałam problem z tym suwaczkiem, ten adres musisz wstawić w to duże okienko na środku co jest w ustawieniach w edycji sygnatury
Postrzalka
Oliwciowa maminka
habcia miło mi bardzo, postaram sie pomóc :-)
postrzałka ja też nie zdecydowałabym się na wózek na 3 kołach niewygodny i ciężki w kierowaniu, a mamy sobie ułatwiac życie a nie utrudniać myślę o wysokim wózku na kołach dmuchanych żeby na każdym terenie dobrze się prowadził, taki wielofunkcyjny bym chciała z możliwościoa przerobienia gondoli na spacerówkę, dodatkowo z możliwością montażu fotelika samochodowego sporo teraz takich więc będę szukała
Nathalie
Fan(ka)
Elunia - i 3 kołowce są mniej stabilne niż 4. Co do tego co sie lepiej prowadzi to zalezy od konkretnego wózka, ja mam 4 kołowcaktóry sie prowadzi okrutnie ciężko i przysięgam, jak się raz wkurzę, wezmę dzieciaka pod pachę i zostawię w krzaciorach
mówię o spacerówce, kupiłam bo najlżejsza jaka była w sklepach, a teraz żaluję. Za to pierwszy wozek mamy super - emmaljunga, ale jest ciezki więc jak ktos nie mieszka na parterze albo w domu to nie polecam. Za to na spacerki po każdej powierzchni idealny, prowadzi się jedną ręką, mięciutki i ogólnie bardzo funkcjonalny.
Postrzalka
Oliwciowa maminka
elunia dokładnie tak jak piszesz, 3 kółka są niewygodne i tak jak czasem trzeba podnieść wózek czy to na tylnych czy przednich kółkach to ten stojąc na przednich się giba. Musi być dobra amortyzacja i wysokość dopasowana do rodziców bo potem nie fajnie jest się schylać do dzidzi co chwilę. Fajnie też jak ma rączkę przekładaną i ta blokada do spacerówki z tacka sie przydaje. Właśnie taki wielofunkcyjny moim zdaniem najlepiej bo masz wszystko w jednym, a najlepiej jak jest 3w1 tzn. z fotelikiem od razu.
Ach dziewczyny czy tak jest że w szpitalu po porodzie wymagają fotelika żeby dziecko w nim zabrać do domu? Tak mi bratowa mojego M mówiła, ze bez fotelika nie wypuszczą.
Ach dziewczyny czy tak jest że w szpitalu po porodzie wymagają fotelika żeby dziecko w nim zabrać do domu? Tak mi bratowa mojego M mówiła, ze bez fotelika nie wypuszczą.
Postrzalka
Oliwciowa maminka
nathalie dokładnie emmaljunga jest super, miałam w żłobku jedną i sie prowadziła jednym palcem dosłownie chociaż strasznie ciężka. Ja niestety na 4p się muszę wdrapywać więc odpada w przedbiegach :-(
zetka jak tam Twój suwaczek?
zetka jak tam Twój suwaczek?
Ostatnia edycja:
reklama
Nathalie
Fan(ka)
Postrzalka - mi sie wydaje, ze ta ciezka spacerowka nie musi miec tacki, bo dziecko jeszcze i tak wszystko w raczce trzyma, a potem i tak sie kupuje lekka skladana typu parasolka czy cos podobnego. No i emmaljunga nie ma przekladanej raczki (mozna montowac dowolnie gondole i siedzenie spacerowki) i nigdy nie odczuwalam potrzeby, jak razilo sloneczko to po prostu rozkladalam parasolke
Na pewno jest to praktyczne, bo wiatr, slonce, ale chyba jesli jakis wozek by mi przypadl do gustu to bym go nie eliminowala z tego powodu
ale nakrecilam hehe.
Podziel się: