reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Postrzalka słyszałam o tym, ale to dla bezpieczeństwa dziecka i chyba nie w każdym szpitalu tak sobie życzą. Moja odpowiedzialna siostra wozi dziecko w foteliku ale nie zapina jej szelkami :szok::szok::szok: a w szpitalu nie wymagali fotelika.

reklama
Postrzalka - no emmal.jest superowa. musze powiedziec, ze mój mąż ją wybrał, jak zobaczył ja to powiedział "Natalia, bierzemy ten wózek" i tyle było mojego wybierania hahaha. Ale wtedy mieszkaliśmy minutę od lasu, na parterze w domku, gdzie były 4 mieszkania na klatce... brałam wózek, psa i dawaj do lasu na pół dnia, bo błotach nie błotach, gałeziach... potem się przeprowadziliśmy do innego miasta i zamieszkalismy na 3 piętrze... i emmaljunga poszła na emeryturę, a ja kupiłam lekka spacerówkę. :( Dobrze, ze teraz E. będzie mogła się wykazać. :)

Nathalie to nie są argumenty jedyne i nie będę eliminować wózka, ale fajnie by bylo jakby to miał. Wystarczy montowanie przodem lub tyłem a nie rączka obracana chodzi w ogóle o taka możliwość zmiany właśnie :-) półeczka to taki fajny bonus do wszystkiego innego co jest priorytetem. Po prostu dużo wózków mi przez ręce przeszlo i sobie obmyśliłam ideał, ale jak to z ideałami bywa że ich nie ma to są priorytety, a reszta w miare możliwości, miłe dodatki :-)
No właśnie z tymi fotelikami to jakos tak właśnie w tych szpitalach, ale w sumie to też chyba najwygodniejsze.
Tak przeglądam i przeglądam te strony z wózkami i taniej wychodzi z fotelikiem w komplecie od razu.

Ostatnia edycja:
My dostaliśmy jak pisałam wózek od koleżanki kuż wklejałam zdjęcie i faktycznie mówiła żeby le[piej nie dawać dziecku do prowadzenia ze względu właśnie na to że to trójkołowiec więc mniej stabilny. Aledziewczyny jeśli chodzi o prowadzenie go to prowadzi się znakomicie jest leciutki idelany wiem bo woziłam w nim synka kolezanki więc naprawdę wszystko ok.

reklama
Do góry