reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
lajfik mi też bardzo się podoba:) tym bardziej, że zaufana osoba potwierdza, że jest bardzo dobry:) wczoraj byłam na niego zdecydowana na 100%, ale dzisiaj...byłam w sklepie i zakochałam się w tym wózku CHICCO TRIO TOUR AUTOFIX GRATISY100 wysyłka grati (455516687) - Aukcje internetowe Allegro normalnie muszę go miec:) trochę drogi:( ale ten różowiutki sam się do mnie uśmiecha:) u mnie w sklepie był w promocji za 1490 ale tylko zielony, a ja koniecznię chcę ten różowy:tak:

A ja wczoraj zaszlam do sklepu dzieciowego. Obejrzalam tylko jeden wozek Coneco Toledo, bo u mnie w miescinie tylko to maja (no i wszyscy nim jezdza) i sie zalamalam. Te kola wydaja mi sie olbrzymie:szok::szok::szok: chociaz w opisie jest srednica przod16 tyl 22 a ja mala drobina jestem :( Trzeba sie bedzie wybrac gdzies, zeby wszystko na zywca poogladac, bo w internecie to wszystko wyglada ladnie, a ten wozio co mi sie podoba to ma przod 17 tyl 30..toc to jak kombajn musi wygladac:no:

Co do Coneco Toledo ..to słyszałam nie najlepsze opinie.. u mnie on odpada;-)
Ja jednak pozostanę przy Jet baby active lub espiro atlantic
Ewelinka Chicco jest śliczny..ale trochę za drogi:tak::-D

Ja poduszkę już mam kupioną... a po za tym mam dodatkowo cieplusi kocyk:-D
Tutaj w Irlandii nie ma mrozów ani śniegu ..więc jestem szczęśliwa..że z wielkim brzucholem się nie poślizgnę:-p no i wózkiem wygodnie...to są chyba jedyny plusy tej pogody:tak::-D

Jezyk ,ja chyba nie kupię kołderki ani poduszki do wózka. Myślę, że śpiworek plus kombinezon wystarczy. Ostatnio mamy łągodne zimy, w wielkie mrozy z takim maleństwem przecież i tak nie wyjdziemy.Też nie mam doświadczenia, Franek jest z czerwca...

Jezyk Ingusia jest z końca listopada i kupowałam tylko kombinezon i komplet pościeli do wózka także myślę, że kombinezon+śpiworek w zupełności wystarczy, a zawsze możesz dodatkowo przykryć kocykiem gdyby to nie wystarczyło.

reklama
Mam pytanie co do wózka firmy x-lander model xa. Kupiła go moja siostra dla swojego dzidziusia i po zamontowaniu gondoli na stelażu zauważyłam, że nie jest ona stabilna. Raczej nie spadnie ale można nią swobodnie poruszać. Czy tak ma każdy wózek tej serii czy coś jest nie tak z naszym egzemplarzem?
Pozdrawiam
Ola

Do góry