reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Emkamek silver croos 3D to tez jeden z moich typow wozkowych. strasznie mi sie podoba no i jest tutaj bardzo popularny (tzn w Anglii :sorry2:)

zetka273 a tego Chicco For Me widzialam na zywo w sklepie i takie sobie moje pierwsze wrazenie bylo :sorry2:no ale musisz sama sie jemu przyjrzec i wtedy zdecydujesz

Zetka273 gdybym miala wybierac sposrod tych dwoch, to wybralabym ten Sklep internetowy SMERFETKA - Artykuły dziecięce: Wózek BeeBee Cameleon kolor Blue ten niebieski wyglada na porzadniejszy, zwlaszcza gondolka.:confused:
Na poczatku chcielismy kupic taki CITY DRIVER TRAVEL SYSTEM CAR SEAT & PRAM in 32 COLOURS on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 02-Oct-08 22:00:00 BST) ale jest strasznie ciezki i po zlozeniu zajmuje duzo miejsca. Bardzo chcielismy czerwony, ale teraz przekonalam sie do ciemnych kolorow - na pewno jasne sa ladniejsze, ale malo praktyczne, zwlaszcza do samolotu...:baffled:

Emkamek ja juz sie zdecydowalam na chicco bo mam juz gondolke i fotelik .kupilam od kumpeli za pare groszy.wiec kupuje chicco tylko nie moge sie zdecydowac czy ten for me? Czy chicco trio enjoy evolution.gondolke i fotelik mam od tego trio ale w sklepie mowili ze gondola pasuje do wszystkich chicco z systemem clik clak.czy cos w tym rodzaju.ten for me troche bardziej mi sie podoba jako spacerowka.tylko te koleczka troche mnie przerazaja.for me ma lepsze raczki 'stelarz i palaka .i chyba sie zdecyduje na ten .

Duzo wozkow jest fajnych ,tylko ta ich waga i wielkosc.ja mieszkam na 1 pietrze ale mam zato bardzo waska klatke schodowa wiec o wnoszeniu wozka nie ma mowy w pojedynke.chyba ze we 2 lub ciagnac.przy .pierwszym dziecku wlasnie mialam taki duzy.porazka.a sprawdzila sie najlepiej parasolka.wiec dlatego tak rozmyslam nad tymi parasolkami z odczepianymi gondolami.

Kobitki a słyszałyście o butelkach/ smoczkach/ podgrzewaczu Tommy Tippee :confused: Co myślicie o tym sprzęcie :confused:

Co do wózka, to my też mieszkamy dość wysoko (3 piętro bez windy) i mamy nie za duże auto (clio), w związku z tym wózek wybraliśmy chyba już Quinny Buzz 3 ten z gondolą, spacerówką i fotelikiem w 1 :-) Co prawda jest trochę drogi, ale rodzina ma się zrzucić ;-)

Zetka273 ja bym sie chyba nie obawiala tych podwojnych kolek, chicco to dobra firma.:tak:
Zuzia24 my chyba kupimy silver cross 3D, ale przez ebay, bo nowy z przesylka kosztuje tam nawet 250Ł:szok:
Dziewczyny, a kiedy wy chcecie kupic wozki? Rozgladacie sie na razie, czy kupicie, jak tylko sie zdecydujecie?

Alek firma Tommy Tippee jest bardzo popularna w Wielkiej Brytanii. Ja sie juz zdecydowalam na sterylizator i butelki (maja bardzo fajny ksztalt;-):-D). Popytalam doswiadczonych kolezanek i polecaja.:tak:

reklama
Emkamek super! dzięki za info :-):-)
Co do wózka, to my planujemy kupić w styczniu, może już jakieś wyprzedaże będą?;-):-D

Do góry