reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

My już mamy kombinezoniki i czapeczki na zimę.Teraz ubieramy taki kombinezon polarowy raczej jesienny a jak zaczną się mrozy przejdziemy na ocieplany.
Zamierzam kupić niuni huśtawkę stojącą do pokoju i nie wiem czy się to sprawdza w praktyce,pewnie zalęzy od dziecka.Czy ktoś z Was coś takiego ma i wie czy warto?

reklama
Zamierzam kupić niuni huśtawkę stojącą do pokoju i nie wiem czy się to sprawdza w praktyce,pewnie zalęzy od dziecka.Czy ktoś z Was coś takiego ma i wie czy warto?

Ja mam coś takiego.... Bujaweczka ta jest mocowana do futryny, jest na spreżynie i mogę rownież regulować wysokość na ktorej ma bujać sie dzidzia.
Fifi bardzo lubi nie tyle bujać się ile tupać nóżkami po podłodze :-D

My też mamy kombinezon jednoczęściowy na 74 i kurteczkę ze spodniami też na 74. Jakieś takie duże mi się to wydaje, chociaż już jej dzisiaj założyłam pajacyk 74, bo w 68 trochę nogi miała przykurczone. rozmiar 74 dobry, tylko rękawy za długie - jakieś to moje dziecie jest niewymiarowe...

Ja mam coś takiego.... Bujaweczka ta jest mocowana do futryny, jest na spreżynie i mogę rownież regulować wysokość na ktorej ma bujać sie dzidzia.
Fifi bardzo lubi nie tyle bujać się ile tupać nóżkami po podłodze :-D

U nas tez sie sprawdza taki skoczek :-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=R6S-urfK1hA"]YouTube - DSCF6203[/ame]

Oli, ja mam coneco fabula, jest fajne, bo ma szelki do "zawiązania" dziecka, i ma pozycję siedzącą i półleżącą. I ma dwie tacki, jedna nakładana na drugą... i na dole ma koszyczek na zabawki...

A ja mam taki stoliczek na który zakłada się krzesełko, można też osobno postawić, krzesełko przy stoliczku i bardzo sobie chwalę, bo mojej czteroletniej córce jeszcze czasem jest przydatny, chociaż już ustaliłyśmy, że odda go małemy, bo ona już jest za "duża":-)

reklama
My mamy taki drewniany który wstawia się w stolik jak chcę miec dziecko wysoko a jak mała podrośnie to stolik może służyć osobno,do tego dokupiłam szelki.Bujawkę już też mamy,na razie się podoba:)

Do góry