reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Wszystko przygotowane tak bardzo juz chcialam juz miec dzidzie przy sobie a im blizej porodu tym bardzieje chce ta chwile oddalic a mamuska mnie poganaia bo chce juz na spacerki chodzic :p powiedziala ze na ulicy bedzie mowila ze to jej:-D

Ostatnia edycja:
reklama
super wózek EXTRA MAMA :tak: - laseczka,
karuzela też fajna.
Byłam wczoraj w sklepie i słuchajcie bardzo podrożały maty edukacyjne, karuzele, zabawki ... nie wiem czy to euro poszło w górę czy efekt Dnia Dziecka:baffled:

Widzialm ceny mat edukacyjnych tez mialam wrazenie ze sa drozsze, a kiedy dzidzia zaczyna sie interesowac taka mata???
Moja koleżanka miała od początku i od początku mały sobie leżał, ale to pewnie zależy od mamy.
Ja kupiłam na allegro za 165 zł używaną (taką co można prać) a w sklepie 365 zł :szok: wczoraj widziałam

mata fajna sprawa my tez dostalismy od kolezanki po jej synku i tez mozna ja prac w pralce.
Ale mysle ze taka mata napewno przyda sie nam.
Ja mam zamiar kupic jeszcze leżaczek bujaczek nawet juz wypatrzyłam taki z wibracjami, pozytywka i innymi bajerami ale z tym wstrzymam sie jak mała bedzie miała z miesiac bo licze ze ten pierwszy miesiac przespi a potem zrobi sie bardzioej aktywna....czas pokaze jak bedzie:-)

blumetka też wczoraj chodziłam za leżaczkiem bo u tej mojej koleżanki super się sprawdza od samego początku.
Ja nastawiam się raczej na ciągły wrzask :-D:-D wolę się miło zaskoczyć

My mamy bujaczek Chicco Dreams. Tez ma wszystkie bajery:-). Ma specjalna wkladke w ksztalcie misia dla mniejszych dzieci. Kupilismy jeszcze w Anglii. Tam kosztowal nas 200 zl a na Allegro widzialam za 300 zl i wiecej. Normalnie nieporozumienie.
Co do maty i karuzeli to mam nadzieje, ze dostaniemy w prezencie.

Załączniki

• 645373415.jpg
    645373415.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 644123932.jpg
    644123932.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Minutka bardzo fajna karuzelka :-)
Tez chcialam cos podobnego, ale narazie kupilismy bez projektora ;-) sam projektor dokupimy jak maluszek bedzie sie juz interesowal ;-)

Co do mat to ja tez dostalam po kolezance. Upralamw pralce i czeka ;-)
Nie kupowalam bo Sandrusia wcale nie chciala pod taka mata lezec.

Anavel bardzo fajny lezaczek :-)
Ja mam andzieje dostac lezaczko-bujaczko-fotelik od znajomych ;-)

Do góry