reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Anavel- super bujaczek :-)
A co do maty to w takim razie bede sie musiala rozejrzec pewnie na allegro bo taniej, w sklapach bynajmniej u mni esa takie ceny ze szok w trampkach normalnie.

martusiu- ja to sie w ogole zastanawiam po co ten projektor jedyny plus to to ze z tej karuzeli mozna pozniej lampke zrobic jak dzidzia bedzie starsza :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczny super rzeczy kupiłyście..
Ja postanowiłam czekać z tymi wszystkim bajerami.
Widziałam u znajomych jak to było, kiedy każdy przychodził w odwiedziny z jakimś większym czy mniejszym prezencikiem i tak im się porobiło, wszyskiego po kilka sztuk :-)
Święta się nie zbliżają więc jak czegoś zabraknie to mam nadzieję że poczta szybko dostarczy...

Anavel- sliczny bujaczek
a tak w ogole to racja w Anglii niektore bajery sa naprawde o wiele tansze...szokujace!
ale tez nieco okrojona oferta... kupila baldachimek z PL tzn rodzinka kupila z allegro, ale nie wyczailam ze jest bez stelażu i teaz probuje dokupic. Ciezko troche bo w Anglii nie ma, ale wlasnie zmeczyła jeden sklep by mi do Anglii wyslali i wszytsko wyglada na to ze wysla hehe, ta przesylka to wiecej mnie wyjdzie nic stelaz heheh,no ale wariacji ciąg dalszy :-)

Gonia to Ty dokladnie jak ja. Co do ubioru lozeczka to tez wszystko mam z Polski i jeszcze jeden komplet poscieli sama uszylam. Z Anglii przywiezlismy sobie bujaczek, nosidelko, butelki, laktator i 6 wielkich toreb z ciuszkami :-) az do 12 miesiaca zycia bo tam to wszystko bylo nieporownywalnie tansze. Nakupilabym pewnie jeszcze wiecej ale nie mielismy juz miejsca w samochodzie.;-)

A ja kupiłam dziś leżaczek, nie chcieli mi go w sklepie rozłożyć, ale kosztował 90 zł z wibracjami 7 melodii firmy BRIGHT STARTS Przyjechałam rozłożyłam i mi się płakać chce :crazy: jakiś niestabilny, małobezpieczny mi się wydaje, a K. powiedział że chiński badziew :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja już nie mam sił jeździć po tych sklepach i mam dość

A ja kupiłam dziś leżaczek, nie chcieli mi go w sklepie rozłożyć, ale kosztował 90 zł z wibracjami 7 melodii firmy BRIGHT STARTS Przyjechałam rozłożyłam i mi się płakać chce :crazy: jakiś niestabilny, małobezpieczny mi się wydaje, a K. powiedział że chiński badziew :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja już nie mam sił jeździć po tych sklepach i mam dość

ale dupnie! juz wiesz dlaczego nie chcieli rozlozyc w sklepie

A nie mozesz zwrócić albo zareklamować?

reklama
Ja mam własciwie chyba wszystko kupione co jest potrzebne. Reszte zakupów na bierząco. Jak juz będę w szpitalu to mąż dostanie liste i pojedzie na zakupy ( niech sie wykaże ;-))

Do góry