reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Ruda, nie martw się, po fazie różowej małe dziewczynki mają fazę czarną :-D:-D

Mam nadzieję, że ta czarna faza szybko przychodzi (tak na wypadek gdyby była Łucja), bo nie wiem, jak ja wytrzymam fazę różową - po prostu nie lubię tego koloru, zwłaszcza, gdy dziewczynka występuje w nim od stóp do głów:baffled:

reklama
tusienka, dobrze, ze nie widzialas dziewczynek na balu przebierancow u mojego syna w przedszkolu. Wszystkie byly rozowiutkimi ksiezniczkami:tak::-D Mialabys niezly zawrot glowy:szok:;-)

Ja na szczęście będę miała chłopca więc róż mnie ominie. Ale za to bratanica mojego męża (teraz ma 2 latka) cały czas jest na różowo. Nie przypominam sobie żebym widziała ją w innym kolorze. Serio.:-D

Mam nadzieję, że ta czarna faza szybko przychodzi (tak na wypadek gdyby była Łucja), bo nie wiem, jak ja wytrzymam fazę różową - po prostu nie lubię tego koloru, zwłaszcza, gdy dziewczynka występuje w nim od stóp do głów:baffled:
Czarna faza pewnie pojawia sie w wieku ok. 15 lat, wiec pozostaje nam pokochac rozowy kolor:-)

Moje piersi po pierwszej ciąży znacznie opadły i ciągle biadolę na ten temat mojemu mężusiowi. Była w tym biadoleniu krótka przerwa, bo w I trymestrze mi się przyjemnie wypełniły i uniosły, ale teraz znowu mu jęczę. On na to oczywiście, że moje piersi są najpiękniejsze na świecie, wtedy ja, że zrobię "test ołówka". Wkładam sobie ołówka pod cycka, prostuje plecy, a ołówek nie wypada. "No widzisz, mam obwisłe, test to potwierdza", na co on "Wzięłaś zły ołówek" i wpycha mi pod cycka wielgachnego ołówa z sklepu ze śmiesznymi rzeczami. Ołówek oczywiście wypada, a on szczerzy zęby :-) Po prostu uwielbiam mojego faceta :tak::tak::tak:
Ja po domu chodzę w dresach, raczej w staniku, choć zdarza mi się też bez. Różnie to bywa.

no to ja mam kumulacje u mlodszej roziowy u starszej czarny naszczescie w przypadku roziowego wystarczy np bluzka czy rajstopki ale z drugiej strony niewyobrazam sobie zeby 2-3 latki decydowaly o doborze kolorystyki Sama osobiscie lubie rozowy ale w odpowiedniej ilosci :) naszczescie mala nie przeniosla roziowego na psa on ma byc czarno bialy a kotek sam czarny wystarczy szkoda ze nie na odwrot bo mamy klopot z czarnobialym psem rasy labrador :)

Nanya-Heh świetnego masz faceta.
Mój też bardzo się stara. Miałam zawsze nie duże piersi bardzo jędrne-na początku ciąży urosły,ale wyglądały pięknie -a teraz czuje się jak jakaś murzynka w Afryce. Całe szczęście,że na twarzy mojego S widać zadowolenie-przecież o niego tylko mi chodzi. A po ciąży to chyba pójdę do dobrego sklepu z bielizną i kupię porządny gorsecik :p

reklama
Ja tez zwolenniczka rozu nie jestem, ale kilka rzeczy w tym kolorze mam (albo z jakimis motywami rozowymi), bo niestety kolorystyka dla dziewczynek wydaje sie byc ograniczona...ehh. Duzo bardziej podobaja mi sie ubranka dla chlopcow:-D

Lenka fajowy reczniczek:tak:
No i te ubranka, ktore tu pokazujecie tez sa super:-D

Do góry