reklama
chocoblok
Aktywna w BB
rektalnie znaczy?
Carmi, to znaczy w pupce Maluszka :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co do piersi to moje tez takie obwisle i jeszcze na boki sie rozeszly:-(Ale uroki ciazy.
Moje też jakos pod pachy uciekają ;-)
Mysle ze nie dlugo bedziemy je mogly na plecy zarzucac.
Co do cycków, to zawsze chciałam mieć ciut większe, choć mój T zawsze twierdził, że są super. Teraz nawet mi się podobają, choć zwiększyły się o 2 rozmiary!! Ale jak dla mnie mogłyby zostać, nawet jak nie stoją już tak jak kiedyś ( jakby stały , to bym brzucha nie widziała :-)). A mój T, tak jak Twój twierdzi, że i tak są najładniejsze na świecie, bo moje;-) Ale z nich dyplomaci, nie?
A ja Wam muszę powiedzieć, że nareszcie mam cycki w ogóle!
W związku z tym paraduję w bluzkach z największymi dekoltami, jakie tylko mogłam znaleźć
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Kalinka skradłam ci pomysł na wanienkę;-) nie gniewaj się:-)
W mojej biedronce widziałam te cudeńko nawet oglądałam ale nie kupiłam bo nie miałam kasy przy sobie za bardzo, miałam kupić później było by na pranie bo naprawdę zgrabne z tym że u nas były takie tylko że koszyki z dziurkami ale jak zobaczyłam twoją fotkę to poszłam obadałam sprawę i na dnie znalazłam były 4 ,,miseczki,, kupiłam 2 mam doba kolory będzie dla synka i do kąpania i ma jego ciuszki do prasowania M kręci tylko nosem że wanienka musi być wyprofilowana i wo gule ale jakoś go przekonałam że wanienka używa się krótko a później tylko zawadza i że wiele dzieci kąpanych jest w umywalce czy w zwykłej wannie
W mojej biedronce widziałam te cudeńko nawet oglądałam ale nie kupiłam bo nie miałam kasy przy sobie za bardzo, miałam kupić później było by na pranie bo naprawdę zgrabne z tym że u nas były takie tylko że koszyki z dziurkami ale jak zobaczyłam twoją fotkę to poszłam obadałam sprawę i na dnie znalazłam były 4 ,,miseczki,, kupiłam 2 mam doba kolory będzie dla synka i do kąpania i ma jego ciuszki do prasowania M kręci tylko nosem że wanienka musi być wyprofilowana i wo gule ale jakoś go przekonałam że wanienka używa się krótko a później tylko zawadza i że wiele dzieci kąpanych jest w umywalce czy w zwykłej wannie
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Cypisia ja też jestem zadowolona zawsze marzyły mi się spore cycuszki M zawsze się śmiał że mam w sam raz a narzekam mam tylko nadzieje, że jak będę o nie dbała to i po karmieniu będą fajne;-)
Tricolor-jaki kolorek sukienki wybrałaś...
Ja kupilam własnie bialą, a u innego sprzedawcy zamówilam czerwoną, ale tak naprawde to ona chyba bedzie taka bardziej malinowa na co liczę :-)
Spudniczka bardzo fajna :-) Ja mam tylko jedna spudnice na ciazę i ani razu jej nie mialam. Jak os ogólnie nie przepadam za chodzeniem w spudniczkach.
Ech wózek super. Ale jaka cenaJa juz zakupilam wozek tzn go zamowilam - wozek niemieckiej formy Teutonia model: Fun System. Mam nadzieje ze sie sprawdzi, przetestowalam w sklepach tyle wozkow i ten wydal mi sie najbardziej dostosowany do moich potrzeb. Przesylam link dla zainetresowanych - posiada swietne opinie
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FUN SYSTEM głęboko - spacerowy + CabrioFIX + baza EASYBASE 2009
Ja kupilam własnie bialą, a u innego sprzedawcy zamówilam czerwoną, ale tak naprawde to ona chyba bedzie taka bardziej malinowa na co liczę :-)
Ta biała wygląda na fotce jakby była lekko przezroczysta. Jak jest w rzeczywistości??
reklama
Ale ci fajnie. U mnie wózek kupuje mój tata, ale mam już dosyć jego marudzenia że czemu tak dużo itp. Ale czy 1200 zł to dużo?Monika_M zgadzam sie cena wysoka, jednakze jest to prezent od babci malego wiec moglam poszalec, jedyna rzecz ktora chyba moglam wybrac bez patrzenia na cene. :-)
Podziel się: