reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A ja się zdecydowałam na taki wózek per perego. Ma wszystko co chciałam, jest lekki, szybko i łatwo się składa, spacerówka montowana w obie strony, gondola i nosidełko z funkcją bujania itp, itd
Jedyną wadą jest niestety cena!

Załączniki

• switchtrifix_Moka.jpg
    switchtrifix_Moka.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Co do piersi to moje tez takie obwisle i jeszcze na boki sie rozeszly:-(Ale uroki ciazy.

Moje też jakos pod pachy uciekają ;-):-D

Mysle ze nie dlugo bedziemy je mogly na plecy zarzucac.

Co do cycków, to zawsze chciałam mieć ciut większe, choć mój T zawsze twierdził, że są super. Teraz nawet mi się podobają, choć zwiększyły się o 2 rozmiary:szok:!! Ale jak dla mnie mogłyby zostać, nawet jak nie stoją już tak jak kiedyś ( jakby stały , to bym brzucha nie widziała :-)). A mój T, tak jak Twój twierdzi, że i tak są najładniejsze na świecie, bo moje;-) Ale z nich dyplomaci, nie?

A ja Wam muszę powiedzieć, że nareszcie mam cycki w ogóle! :-D:-D:-D
W związku z tym paraduję w bluzkach z największymi dekoltami, jakie tylko mogłam znaleźć :-D:-D:-D

Kalinka skradłam ci pomysł na wanienkę;-) nie gniewaj się:-)
W mojej biedronce widziałam te cudeńko nawet oglądałam ale nie kupiłam bo nie miałam kasy przy sobie za bardzo, miałam kupić później było by na pranie bo naprawdę zgrabne z tym że u nas były takie tylko że koszyki z dziurkami ale jak zobaczyłam twoją fotkę to poszłam obadałam sprawę i na dnie znalazłam były 4 ,,miseczki,, kupiłam 2 mam doba kolory będzie dla synka i do kąpania i ma jego ciuszki do prasowania M kręci tylko nosem że wanienka musi być wyprofilowana i wo gule ale jakoś go przekonałam że wanienka używa się krótko a później tylko zawadza i że wiele dzieci kąpanych jest w umywalce czy w zwykłej wannie

Cypisia ja też jestem zadowolona zawsze marzyły mi się spore cycuszki M zawsze się śmiał że mam w sam raz a narzekam mam tylko nadzieje, że jak będę o nie dbała to i po karmieniu będą fajne;-)

Tricolor-jaki kolorek sukienki wybrałaś...

Ja kupilam własnie bialą, a u innego sprzedawcy zamówilam czerwoną, ale tak naprawde to ona chyba bedzie taka bardziej malinowa na co liczę :tak::-)

Spudniczka bardzo fajna :tak::-) Ja mam tylko jedna spudnice na ciazę i ani razu jej nie mialam. Jak os ogólnie nie przepadam za chodzeniem w spudniczkach.

Monika_M zgadzam sie cena wysoka, jednakze jest to prezent od babci malego wiec moglam poszalec, jedyna rzecz ktora chyba moglam wybrac bez patrzenia na cene. :-)

reklama
Do góry