reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A ja dzisiaj zanabyłam najbardziej zbędny gadżet, jaki istnieje :-D
Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, że takie coś istnieje :-D
Oto on (ten gadżet) - Podgrzewacz do chusteczek nawilżanych :szok:

wipe.jpg

W Polsce chyba nie produkują, bo ten, który ja wylicytowałam na allegro, jest z ameryki i ma nawet amerykańską wtyczkę :-D Na szczęście sprzedający dorzucił w gratisie taki specjalny konwerter :happy:
Całość wraz z przesyłką 73 PLN :szok:
Ale musiałam to mieć :-D Jak tylko zobaczyłam tą aukcję, to się "zakochałam" :-D
Poza tym sprawdziłam ceny w internecie i takie podgrzewacze kosztują od 30$, a dodatkowo musiałabym zakupić ten konwerter za 20 PLN :-)

reklama
A ja dzisiaj zanabyłam najbardziej zbędny gadżet, jaki istnieje :-D
Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, że takie coś istnieje :-D
Oto on (ten gadżet) - Podgrzewacz do chusteczek nawilżanych :szok:

Zobacz załącznik 122458

W Polsce chyba nie produkują, bo ten, który ja wylicytowałam na allegro, jest z ameryki i ma nawet amerykańską wtyczkę :-D Na szczęście sprzedający dorzucił w gratisie taki specjalny konwerter :happy:
Całość wraz z przesyłką 73 PLN :szok:
Ale musiałam to mieć :-D Jak tylko zobaczyłam tą aukcję, to się "zakochałam" :-D
Poza tym sprawdziłam ceny w internecie i takie podgrzewacze kosztują od 30$, a dodatkowo musiałabym zakupić ten konwerter za 20 PLN :-)

Rany julek!
A co to takiego i do czego służy????:szok:

Opis aukcji był taki, jak poniżej... i mnie przekonał :-D

AMERYKAŃSKI PODGRZEWACZ DO CHUSTECZEK

ULTRA WIPE WARMER

Oszczędź swojemu dziecku nieprzyjemnego dotyku zimnej chusteczki...
Podaruj mu odrobinę przyjemności...
- nigdy więcej zimnych chusteczek dla Twojego dziecka
- przeźroczyste okienko pozwala kontrolować ilość chusteczek
w podgrzewaczu bez konieczności otwierania go
- budowa podgrzewacza pozwala na wykorzystanie wszystkich
rodzajów chusteczek
- wszystkie chusteczki są ciepłe, nie brązowieją i nie wysychają
- światełko z wewnątrz delikatnie oświetla miejsce przed urządzeniem
- niskie zużycie prądu

http://www.rafalsalbut.cba.pl 1% podatku dla Rafalka{1Roczek}
1% Wpisany przez Dominika Sałbut Poniedziałek, 09 Marzec 2009 18:06 [FONT=times new roman,times]Należymy do Regionalnej Fundacji Pomocy Niewidomym ze względu na rafikowy oczopląs i ta Fundacja otworzyła nam także subkonto. Numer ten jest wspólny dla wszystkich dlatego ważne aby dopisać imię i nazwisko dziecka, czyli Rafał Sałbut. Wtedy pieniążki będą zbierane dla nas i wydać je będziemy mogli na sprzęt, turnusy i wszelką inną rehabilitację. [/FONT]

[FONT=times new roman,times]Jak to zrobić? Po wyliczeniu kwoty podatku, no i 1 z niej % w rubrykach zatytułowanych ,,Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego OPP" wpisujemy:[/FONT]

[FONT=times new roman,times]nazwę fundacji[/FONT]

[FONT=times new roman,times]REGIONALNA FUNDACJA POMOCY NIEWIDOMYM ul. Dąbrowskiego 55a, 41-500 Chorzów [/FONT]

[FONT=times new roman,times]i jej numer KRS[/FONT]

[FONT=times new roman,times]Numer KRS : 0000018926[/FONT]

[FONT=times new roman,times]W rubryce ,,Informacje uzupełniające" określacie cel swojej darowizny, jeśli chcecie pomóc właśnie nam wpiszcie tam proszę RAFAŁ SAŁBUT.[/FONT]

[FONT=times new roman,times]Ważne jest także aby wyliczona przez Was kwota 1% była zaokrąglona do pełnych dziesiątek groszy w dół. W tym roku macie również prawo ujawnić Wasze dane naszej Fundacji, dzięki czemu Wasza darowizna może być nieanonimowa jeśli tylko chcecie. Każda złotówka się liczy, bo wystarczy 2 tysiące takich złotówek i pojedziemy w przyszłym roku do Jadowników na turnus ;) Za Wasz czas i pieniądze bardzo dziękujemy. Napewno nam pomogą w robieniu kolejnych małych kroczków. [/FONT]

ja już oddalam mama DAWIDKA{2LATKA}

reklama
Do góry