reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
A ja się pochwalę. Wczoraj siostra przywiozła mi rzeczy dla mojej Córuni po swoich córach, jest tego taki ogrom, że po mieszkanku chodzić się nie dało.
Jak to trochę ogarnę to fotki powrzucam bo na razie muszę wszystko rozpakować i poukładać. Jestem mega zadowolona z tych rzeczy (dużo kolrów unisex w ubrankach):-)
Jak to trochę ogarnę to fotki powrzucam bo na razie muszę wszystko rozpakować i poukładać. Jestem mega zadowolona z tych rzeczy (dużo kolrów unisex w ubrankach):-)
malenstwo82
Zadomowiona(y)
Agata, Kasia super ciuszki ale chyba najbardziej podobają mi się te z biedronki (!)
też się zastanawialam nad zakupem kombinezonika czy czegoś takiego, ale postanowiłam, że zaopatrze się w coś takiego jak się zacznie zimno robić i będę wiedzieć jaki Ola będzie mieć w tym czasie rozmiar :-)
też się zastanawialam nad zakupem kombinezonika czy czegoś takiego, ale postanowiłam, że zaopatrze się w coś takiego jak się zacznie zimno robić i będę wiedzieć jaki Ola będzie mieć w tym czasie rozmiar :-)
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dzieki dzieki :-)
Wlasnie wypatruje kuriera bo ponoc dzis ma juz byc ;-)
Wlasnie wypatruje kuriera bo ponoc dzis ma juz byc ;-)
martusia_78
Super ciuszki :-)
angelika82
Fanka BB :)
Kasia, Lena sliczne ciuszki Sama radosci
Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...
Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...
Masakra masakra. Ja właśnie siędzę na allegro i wybieram śpioszki itp dla małego niewiele tego wyszło a kwota do zapłaty ogromna, a staram się kupować rzeczy w niższej cenie. Dobrze że zaczełam to zbierać na raty bo jak by przyszło kupić wszystko naraz....... to sama kwota by mnie zabiła, a tak mniejszymi partiami łatwiej wchodzi.Kasia, Lena sliczne ciuszki Sama radosci
A oto moje nowe nabytki:
Załączniki
Ostatnia edycja:
martusia_78
Kurier niedawno byl :-)
Wozio juz zlozony i wyprobowany :-) Fajnie sie jezdzi :-) Ale jestem szczesliwa :-)
Narazie przyszla spacerowka, teraz czekam na gondolke :-)
Wozio juz zlozony i wyprobowany :-) Fajnie sie jezdzi :-) Ale jestem szczesliwa :-)
Narazie przyszla spacerowka, teraz czekam na gondolke :-)
malenstwo82
Zadomowiona(y)
reklama
Podziel się: