reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A ja niestety nie mogę się powyżywać :-(
W dalszym ciągu nie udało nam się wybrać po meble (a to auto zepsute, a to pogoda do bani, a to jeszcze coś...), w związku z czym kompletnie nie mam miejsca na składanie wyprawki Maluszkowi.
A poza tym, jakoś nie umiem się zorganizować z zakupami, jak nie mam gdzie ich składać :-(
Jak dotąd, kupiłam pakiet ciuszków dla Małego na allegro i kilka sztuk pajacyków i body. Aha i fotelik. Nic więcej :-(

Ale może uda nam się wreszcie w przyszłym tygodniu pojechać po te meble (głównie komody) i będę mogła wreszcie zrobić zakupy porządne :happy:

reklama
A poza tym, jakoś nie umiem się zorganizować z zakupami, jak nie mam gdzie ich składać :-(
Jak dotąd, kupiłam pakiet ciuszków dla Małego na allegro i kilka sztuk pajacyków i body. Aha i fotelik. Nic więcej :-(

Ale może uda nam się wreszcie w przyszłym tygodniu pojechać po te meble (głównie komody) i będę mogła wreszcie zrobić zakupy porządne :happy:

Mała, nie martw się :-D My też nie mamy tak sami z siebie chyba nic, komoda dla Kseni jakoś nie chce się zjawić w domu i nie mamy miejsca.

Wszystkie niemal rzeczy, które mamy, dostaliśmy - wózek i większość ciuchów. Sami z siebie to kupiliśmy jakieś małe czapeczki, kilka bodziaków i to chyba wszystko :zawstydzona/y:

I też kupiliśmy pakiet na allegro, ale ciuszki są na trochę większą Ksenię, nie tak zaraz po urodzeniu :-D

ale śliczne te Wasze wyprawki ! :-)
Ja niedawno zaczełam polowanie na ciuszki, bo dopiero w ubiegłym tygodniu potwierdziło się, że to małe kopiące stworzonko w moim brzuchu jest dziewczynką :tak:Póki co moja szafa jest uboga, ale pochwalę się wczorajszą zdobyczą bo bardzo mi się podoba.

Załączniki

• DSC01342.JPG
    DSC01342.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 34
A to sa moje zdobycze :D
Tak na 0-3mc z wyjsciowych to bede miala dosyc. Tylko musze kilka pajacow i bodziakow dokupic.
Picasa Web Albums - Katarzyna - 2009-01-15Wyp...

ale śliczne te Wasze wyprawki ! :-)
Ja niedawno zaczełam polowanie na ciuszki, bo dopiero w ubiegłym tygodniu potwierdziło się, że to małe kopiące stworzonko w moim brzuchu jest dziewczynką :tak:Póki co moja szafa jest uboga, ale pochwalę się wczorajszą zdobyczą bo bardzo mi się podoba.

Pięknościowe te ciuszki:tak:!

Tak siedzę i się zachwycam:-) przepiękne są te Wasze ubranka, słodziuchne:tak:
Mój maluszek na razie jest ubogi w ciuszki, ale niedługo to nadrobię, bo aż mi głupio przy Was;-) Na usprawiedliwienie mam przeprowadzkę na głowie i to, że właśnie skończyłam kompletować wyprawkę wiosenno letnią dla Majki i kaski mi poszło, że hej. Teraz czekam na nowy miesiąc i przypływ gotówki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry