reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Tau daj znac jak sie wyspisz ;-)

Cypisia- ale numer. A co do husteczek to czy mozna uzywiac tych nawilzanych juz od pierwszych dni zycia bo tutaj znowu polecaja tylko ciepla wode na wacikach.

reklama
Dzisiaj dotarla do mnie poduszka "kojec" Motherhood. Calkiem to fajne, aczkolwiek jak dla mnie straaaaaaaaasznie duza ta poducha :szok:. W sumie to zrozumiale bo musi ogarnac tak osobe majac 150cm z hakiem jak i taka pod 180, a rozmiar jeden, wiec jakos musieli to rozwiazac. Probowalam sie wygodnie ulozyc przy pomocy tej poduchy i dalo rade! Testowac bede dzisiaj w nocy :-D:-D:-D:-D.

Tau ja również czekam na informację czy warto zakupić taką podusię :-)

A ja jestem wsciekła byłam pewna ze mam wszystkie ciuszki od urodzenia do 2 lat a tu pomyłka. Ciuchy były pozyczane i jak wczoraj ogladałam to co mi oddali to chciało mi sie płakac ani 1 małego body ,sweterka czy sukienki a było ich tyle ze 3 bym ubrała.

ehhh to przykre, ale ludzie nie dbają o swoje rzeczy, z tym pożyczaniem to jak widać nie najlepiej się wychodzi .... znajoma jest w podobnej sytuacji a pożyczający oddali jakby komplet ubranek był identyczny z pożyczonym i nawet nie zaproponowali żadnej rekompesaty ..... ale nie nie ma tego złego ..... i będziesz mieć teraz możliwość zakupienia nowych pięknych ciuszków :-);-)

Dzisiaj dotarla do mnie poduszka "kojec" Motherhood. Calkiem to fajne, aczkolwiek jak dla mnie straaaaaaaaasznie duza ta poducha :szok:. :-D:-D:-D:-D.

Niemam pojęcia ani wyobrażni jak to może wyglądać :no: , szczel jakąś fotke albo ten filmik -.to będzie hicior, ja mam w domciu lateksowe poduszki tzw ergonomiczne i nawet nawet są dobre .

Dziewczynki a to pojazd, którym będzie się poruszała nasza Córcia:tak:

IMG_0311.jpg

IMG_0312.jpg,

jest to wózek Peg Perego AT4. Na zdjęciach spacerowa wersja ale chciałam stylistykę Wam pokazać!:-)

Cypisia- ale numer. A co do husteczek to czy mozna uzywiac tych nawilzanych juz od pierwszych dni zycia bo tutaj znowu polecaja tylko ciepla wode na wacikach.

Nie wiem, to chyba zależy od Dzidziusia... Do mojego szpitala w każdym razie każą zabrać swoje chusteczki... więc chyba istotnych przeciwwskazań nie ma :happy:

ale nie ma tego złego ..... i będziesz mieć teraz możliwość zakupienia nowych pięknych ciuszków :-);-)
To fak ale gdybym wiedziała to zakupy juz bym robiła od 2-3 miesiecy a tak wszystko na ostatnia minute:angry: i ile kasy naraz trzeba wydac:wściekła/y:. Cały czas byłam nastawiona ze tylko rozek kupie ,jakies ciuszki do odbioru, kosmetyki ,pampersy i takie tam drobne pierdołki bo wszystko mam.

To fak ale gdybym wiedziała to zakupy juz bym robiła od 2-3 miesiecy a tak wszystko na ostatnia minute:angry: i ile kasy naraz trzeba wydac:wściekła/y:. Cały czas byłam nastawiona ze tylko rozek kupie ,jakies ciuszki do odbioru, kosmetyki ,pampersy i takie tam drobne pierdołki bo wszystko mam.

NO to faktycznie współczuje mozna sie wkurzyc no ale co to da.....najpotrzebniejsze rzeczy poprostu kupisz i juz a reszte powoli jak juz mała bedzie i tak wszystkiego od razu potrzebowała nie bedziesz.Przykro mi ......ale głowa do góry dasz rade

reklama
Do góry