reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
A ja się pochwalę:-D. Wczoraj siostra przywiozła mi rzeczy dla mojej Córuni po swoich córach, jest tego taki ogrom, że po mieszkanku chodzić się nie dało:tak:.
Jak to trochę ogarnę to fotki powrzucam bo na razie muszę wszystko rozpakować i poukładać:tak:. Jestem mega zadowolona z tych rzeczy (dużo kolrów unisex w ubrankach):-)

Agata, Kasia super ciuszki :) ale chyba najbardziej podobają mi się te z biedronki (!)

też się zastanawialam nad zakupem kombinezonika czy czegoś takiego, ale postanowiłam, że zaopatrze się w coś takiego jak się zacznie zimno robić i będę wiedzieć jaki Ola będzie mieć w tym czasie rozmiar :-)

Kasia, Lena sliczne ciuszki :) Sama radosci :)

Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...

Kasia, Lena sliczne ciuszki :) Sama radosci :)

Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...
Masakra masakra. Ja właśnie siędzę na allegro i wybieram śpioszki itp dla małego niewiele tego wyszło a kwota do zapłaty ogromna, a staram się kupować rzeczy w niższej cenie. Dobrze że zaczełam to zbierać na raty bo jak by przyszło kupić wszystko naraz....... to sama kwota by mnie zabiła, a tak mniejszymi partiami łatwiej wchodzi.:crazy:
A oto moje nowe nabytki:

Załączniki

• łaszki.jpg
    łaszki.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Kurier niedawno byl :-)
Wozio juz zlozony i wyprobowany :-) Fajnie sie jezdzi :-) Ale jestem szczesliwa :-)

Narazie przyszla spacerowka, teraz czekam na gondolke :-)

śpieszę się pochwalić ostatnimi zakupami :-) i od wczoraj jestem też szczęśliwą posiadaczką kołyski :)

Załączniki

• ciuszki ostatie.jpg
    ciuszki ostatie.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 44
  • rożek + okrycia kąpielowe.jpg
    rożek + okrycia kąpielowe.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 45
  • kołyska.jpg
    kołyska.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 50
  • kołyska 2.jpg
    kołyska 2.jpg