reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Wybiegam może troszeczke w przyszłośc, ale zobaczcie jakie cudeńka znalazła moja sasiadka do chrztu Przedmioty użytkownika - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. .Ich mala bedzie chrzczona w kwietniu kiedy bedzie miala 8 m-cy więc ciuszki jak znalazł :-) A jakie piekne garniturki dla chłopaczków sa. Zakochalam sie normalnie :tak::-)

Kreacja z płaszczykiem mnie normalnie powaliła! My już sukieneczkę mamy, ale może na płaszczyk jakiś się skusimy - wygląda odlotowo!

reklama
Dzieki dziewczyny. Bodziaki sa naprawde fajne i dobre jakosciowo a najbardziej cieszy to ze stosunkowo niedrogie ;-) za 7 szt zaplacilam 5f (jakies 25zl :-))

Dziewczyny powiedzcie mi czy kupujecie tez jakies spodnie, kurteczki czy cos w tym stylu czy narazie same body, spioszki, kaftaniki i pajacyki :confused:
Wczoraj ogladalam takie fajne spodnie sztruksowe z kubusiem puchatkiem i do tego byl bodziak z dlugim rekawkie, ale tak sie zastanawialam czy potrzebne na pierwszy miesiac czy lepiej sie wstrzymac i kupic pozniej albo wieksze niz te pierwsze rozmairy. I w koncu nie kupilam, jakas ostatnio niezdecydowana jestem :-p

Monika_M sliczne ubranka :-)
Ja tez musze sie jeszcze rozejzec za spiszkami i pajacykami ;-)

Kalina piekne ciuszki :tak:
Najbardziej podoba mi si eta bluzeczka w rozowo zolte paseczki :-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy kupujecie tez jakies spodnie, kurteczki czy cos w tym stylu czy narazie same body, spioszki, kaftaniki i pajacyki :confused:
Wczoraj ogladalam takie fajne spodnie sztruksowe z kubusiem puchatkiem i do tego byl bodziak z dlugim rekawkie, ale tak sie zastanawialam czy potrzebne na pierwszy miesiac czy lepiej sie wstrzymac i kupic pozniej albo wieksze niz te pierwsze rozmairy. I w koncu nie kupilam, jakas ostatnio niezdecydowana jestem :-p
Martusia ja widziłam w smyku takie cudne błękitne ogrodniczki z pieskiem a do tego taki jakny beżowy kaftanik. ŚLICZNEEEE ale.... nie dość że kosztowały ponad 60 zł to stwierdziłam że pewnie i tak tylko raz udało by mi się gdzieś małego w to ubrać, i zrezygnowałam. A teraz po nocach mi się ten komplecik śni. Ale twarda będę.
Kalina a gdzie ty znalazłaś taką Biedronkę z ciuszkami dla maluchów? A te ubranka cudowne.

[
Kalina a gdzie ty znalazłaś taką Biedronkę z ciuszkami dla maluchów? A te ubranka cudowne.

Monika, to taka zwykła Biedronka, standardowa :-D Oni tych ciuszków nie mają w stałej sprzedaży, trzeba po prostu zaglądać i już :tak: Ja w ogóle lubię robić zakupy w Biedronie, więc jestem tam dość często, to mam wszystko pod kontrolą :-D

Monika ja jak byłam w PL, to też widziałam bodziaki w Biedronce, niestety nic nie kupiłam, bo było chyba tylko z 5 sztuk - w tym ze 3 większe i różowe i 2 maleństwa: jedno granatowe i strasznie ciemne, a drugie zielone (one mi się podobały, ale jako że spodziewam się dużego dziecka, to sobie podarowałam). Poza tym różowych ciuchów i tak mam powyżej uszu (po córci mojej kuzynki), a po cichu i tak liczę, że to chłopak, więc nie ma co przedobrzać;-)

reklama
W rozmiarze 56 to nie mam chyba nic do strojenia oprócz jednej mniówki, którą dostałam w prezencie. Od rozm. 62 to już pare sukieneczek mam i kilka spodni, ze dwie bluzy, a kurteczek na razie nie kupuję.

Do góry