reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
madziumba sliczneto wszystko, ja choruję na hello kitty więc ta sukienusia różowa mnie powaliła na kolana :-) ja mam mieć synusia podobno więc u mnie odpada. ale to jeszcze nie do końca potwierdzone więc może.... może.....
a ja dalej nic nie kupilam. nic kompletnie. za to dzisiaj zrobiłam porządki w reklamówkach z ciuszkami po małym i sie pozachwycałam. porozdzielalam rozmiarami. tylko to wszystko juz takie nieładne , sprane :-( coś trzeba będzie i tak dokupić.
dzisiaj starsznie mi sie spodobała ta pościel. ale wstrzymam sie jeszcze z kolorem, dopóki lekarz nie potwierdzi jeszcze raz płci.

Załączniki

• reksio%20niebieski.jpg
    reksio%20niebieski.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 30
:no::no::no::no2::no2::frown::no::no::no::no::no::no::no2::no2::no2::no2: NIESTETY W TOTKA NIEMIAŁAM NAWET JEDYNKI.

Andzia przy następnej kumulacji daj znać, będę kciuki trzymać :-D i na pewno się uda!

Dziewczynki - super ciuszki... ja nadal czekam na usg, ale to juz za tydzien, i wtedy moge spokojnie kontynuowac przygotowanie wyprawki :D

madziumba sliczneto wszystko, ja choruję na hello kitty więc ta sukienusia różowa mnie powaliła na kolana :-) ja mam mieć synusia podobno więc u mnie odpada. ale to jeszcze nie do końca potwierdzone więc może.... może.....
a ja dalej nic nie kupilam. nic kompletnie. za to dzisiaj zrobiłam porządki w reklamówkach z ciuszkami po małym i sie pozachwycałam. porozdzielalam rozmiarami. tylko to wszystko juz takie nieładne , sprane :-( coś trzeba będzie i tak dokupić.
dzisiaj starsznie mi sie spodobała ta pościel. ale wstrzymam sie jeszcze z kolorem, dopóki lekarz nie potwierdzi jeszcze raz płci.

Kasiu ja też miałam tylko raz podana płeć:-), w środę idę na wizytę i mam nadzieję że: po pierwsze wszystko jest dobrze z Małą a po drugie, że Martuni nic nie urosło :-D.

dee
fajna pościel! Dla chłopców też są fajne rzeczy i jak już masz to super! Ja gdyby nie to że dostaliśmy te ciuszki to bym jeszcze nie kupowała pod kątem dziewczynki :-), mam kupionych parę rzeczy (wrzucę w przyszłym tygodniu) ale bardzo uniwersalnych:-D

Nika77 cudne te "łupy" !

A ja jakos taka pewna jestem ze bedzie chlopak, no przeciez mam jak wol na USG 4D siusiaka, wiec chyba sie juz nie zmieni...? :confused::confused: Mam nadzieje, bo sie juz psychicznie nastawilam na chlopaka. Bo chyba to malo prawdopodobne by lekarz az tak sie pomylil? ;-) Czy zyje w swiecie nierealnym? :-D:-D

No mi też lekarz powiedział, że na 100% chłopak, gdyby nie był przekonany to chyba nie dawałby nam aż takiej pewności:confused: no i na filmiku pokazuje nam strzałeczką pisiorka, więc już w dziewczynkę się pewnie nie zmieni:blink: W każdym razie ja już buszuję za ciuszkami chłopięcymi:tak:

:happy: :-)Hmmm... czyli mam rezygnowac z kupowania ciuszkow typowo chlopiecych. Bo nie ukrywajmy ze dosc malo jest ciuszkow ktore obie plci moglyby nosic. Nawet jak widzisz cudowna kremowa bluzeczka nagle na przodzie okazuje sie ze ma motyw ksiezniczki. Eh. Ja jednak wierze ze to nie pepowina a siusiak :-):tak::-D I ze niespodzianki mi moje malenstwo nie zrobi :-p

reklama
Do góry