reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Kalinko niejestem zachłanna dzielimy sie pół na pół , a jak wygram tą połówke to madziumbie funduje wyprawke za te kciuki

a tak poważnie znalazłam fajną stronke z ciuszkami mają śliczne bodziaki i chyba niedrogiehttp://www.baxti.pl/BODY_z_krotkim_rekawkiem_kopertowe_r_62_niebieskie_p309.html

Załączniki

• 1eccb52191e4639326ce991cbeff51a0.jpg
    1eccb52191e4639326ce991cbeff51a0.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 27
  • 345d68b5d61d3b3aa2c68335c6246298.jpg
    345d68b5d61d3b3aa2c68335c6246298.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 30
  • 5048bcaf69b4239f80097d8ccb9ac553.jpg
    5048bcaf69b4239f80097d8ccb9ac553.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 29
Hejka to ja też coś powiem - znalazłam takie śliczności że az mi żal przez 3 dni było że niestety niemoge sobie na to pozwolić - podziwiajcie

Też je kiedys oglądałam. Śliczne :-)

cudo. mnie sie też takie podobają. ale też mnie nie stać no i narazie mamy z dziećmi wspólną sypilanię. tak też myślę że czas szybko leci i zaraz taka sypialnia byłaby strasznym obciachem przed koleżankami czy kolegami dziecka :-) i kolejny wydatek. więc jak ja będę coś organizować postaram sie by było to dość uniwersalne. zwłasza meble, można za to poszaleć z dodatkami (dywanik, firanka)

Najlepiej poszukac stolarza, który zrobi mebelki na wymiar, a powinno być to tańsze niz te kupne. Sasiadka za zastwa 2 regałów i łózka zapłaciła ok 2 000, a były te mebelki robione na wzór mebli seryjnych, które wychodziły znacznie drożej.

Jak wygram dziś w totka to kupie te niebieściutkie:-D:-D:-D:-D-więc trzymajcie kciuki .

Kalinko niejestem zachłanna dzielimy sie pół na pół , a jak wygram tą połówke to madziumbie funduje wyprawke za te kciuki

a tak poważnie znalazłam fajną stronke z ciuszkami mają śliczne bodziaki i chyba niedrogiehttp://www.baxti.pl/BODY_z_krotkim_rekawkiem_kopertowe_r_62_niebieskie_p309.html

No dobra w tym miesiacu odpuszczam jak juz tyle kandydatek do wygranej jest. Zgram w przyszłym ;-):-)
A bodziaki bardzo ładne.

Wczoraj od kolezanki dostalam prezent dla Tymcia.
Dostalam plyty "Dla uszka maluszka". Musze wam powiedziec, ze calkiem fajne! Jest to set 3 plytowy z muzyka klasyczna, podzielony na dzialy Zabawianki, Nauczanki i Usypianki.
Przesluchalam i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Najmniej przypadla mi do gustu czesc z Usypiankami.

A dlaczego nie spodobały Ci się usypianki?
Przyznam, że jak zaczęłam czytać Twój post, to właśnie usypianki mnie najbardziej zaintrygowały - raczej nie ma Ksenia (o rany, jeszcze się nie przyzwyczaiłam, że Benio jest dziewuszką!) szans na słuchanie muzy w ciągu dnia, bo Frida skutecznie okupuje wszelki sprzęt wydający dźwięki :-D

A o to moje ostatnie zakupy...na razie nie szaleje za bardzo bo nie mam kiedy ale jak cos fajnego znajduje to sie nie moge oprzec:-D

Te spioszki w reniferki to na przyszla zime...maja wiekszy rozmiar - byly przecenione wiec wzielam, niech sobie leza - jesc nie wolaja:-D

Załączniki

• PICT3558.jpg
    PICT3558.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 34
  • PICT3556.jpg
    PICT3556.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 31
  • PICT3522.jpg
    PICT3522.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 30
Kalina, bo Usypianki nie maja sie podobac, a wlasnie usypiac :-D:-D:-D:-D:-D
Skoro Tau sie najmniej podobaja, znaczy ze swietnie spelniaja swoja role :-)

Ja mam 3 rozne plytki. Usypianki w formie muzyki klasycznej, Baby Einstein Vivaldi i "A Baby CD" cz. 1, czyli Wasza polska "Muzyka Bobasa" :)
Moze zobacz Usypianki z serii Baby Einstein

reklama
Do góry